x
Play video and select frame to capture or upload thumbnail
  Play   Capture Upload Own Image

Алла Бунечко: "Участь жінок у політичному житті змінює і розставляє зовсім інші акценти"

Від Dj Os у Відео Шепетівки 590 переглядів 29 жовт., 2020 Тривалість відео 00:03:17
Майже п’ять років тому Алла стала депутаткою Шепетівської міської ради VII скликання. Впродовж цих років вона представляла інтереси мешканців у міській раді. Алла впровадила демократичний інструмент “Громадський бюджет”. За час функціонування програми ініціативні групи шепетівчан подали 32 проєкти, з них 13 отримали перемогу, а 2 вже було реалізовано. Чи у ролі депутатки, чи звичайної свідомої мешканки, Алла і далі працюватиме заради розвитку рідного міста Шепетівка.

“Рівність у політиці сприятиме якіснішому вирішенню суспільно важливих проблем, бо участь жінок у політичному житті змінює і розставляє зовсім інші акценти”, - розповіла Алла Бунечко в інтерв'ю для проєкту #ЦеРобитьВона.

Більше історій тут: https://shedoesit.50vidsotkiv.org.ua/

Проєкт реалізовано Національним Демократичним Інститутом (НДІ) у співпраці з онлайн-платформою «Жінки-це 50% успіху України» та видавництвом «Видавництво» за підтримки Швеції. Усі матеріали, створені та опубліковані під час кампанії «Це робить вона», спрямовані на досягнення рівності в політиці. Національний Демократичний Інститут (НДІ) є позапартійною організацією і не підтримує жодну кандидатку (кандидата) чи політичну силу на виборах в Україні. Думки, висновки та рекомендації належать героїням проєкту і не обов’язково відображають погляди НДІ та Уряду Швеції.

У відео використані ілюстрації з двотомника «Це зробила вона» та «Це теж зробила вона» видавництва «Видавництво». Фото — з власних архівів героїнь.

0
0
0
0
0
0
Comments (0)
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів