Recent Comments

Це у тієї тьолки пердак загорівся. І в тебе горить. Славута та Нетішин не будуть у вашому сраному районі, забудьте.
  1.   about 3 years ago
Так пердаки горять у вас. Особливо було приємно раніше читати ваші істерики. Особливо як істерична баба волає мирон. В любому випадку Славута буде боротися до останнього жителя шипитляндії, в якій вимерло (розбіглося) 10 тис чоловік за 20 років.
  1.   about 4 years ago
З Ізяслава до Славути зручно добиратись. Для половини району Ізяславського легше до Славути добиратися через Нетішин. Взяти те ж саме Плужне. Ну і для Нетішина зручніш едо Славути добиратися. Хоча чиновники хзаявляють що нікуди добиратися не потрібно буде. Усі полсуги за місцем проживання. То що, вони брешуть, добиратися таки треба буде? Будуть будуватися блоки, в Нетішині ще більше буде населення, до Славути ближче та зручніше. А взагалі Сидор на гіршимй кінець планує робити лайт версію Славутського району, це Славута,Нетішин та Ізяславський район. Усі три міста 30км зона ХАЕС, населення 150 тис і між містами зручна логістика. Щодо потужної вузлової станції, ще раз кажу, не смішіть. Ті самі потяги йдуть через Славуту та Кривин. Один дизель на Ланівці, один на Гречани та одна електричка на Коростень. І ті відмінять плюз зачинять ваше депо недороблене. Бо є Козятин, Жмеринка та Здолбунів.
  1.   about 4 years ago
Відкриємо, тим більше що вони вже є. Ви краще завод відкрийте.
  1.   about 4 years ago
Бюджет шепетлнядії 405 млн. - https://openbudget.gov.ua/local-budget/22206000000/info/indicators Бюджет Славути 365 млн грн. - https://openbudget.gov.ua/local-budget/22204100000/info/indicators Площа Славути 20 кв.км., Шепентівки 37 кв.км., населення Славути 35 тис, Шепетівки 41 тис. На тисячу населення та на одиницю площі наш бюджет кращий. Бюджет не залежить від промислової продукції бо підприємства на єдиному податку. Бюджет залежить від кількості працюючих. Відповідно у вас поки що більше працюючих, гневажливо де, на базарі чи на підприємстів. Але ви нічого не виробляєте, лише парите продукти та товари. Славута виробляє, експортує, дає валюту. За роки Незалежності ви втратили 10 тис населення, з 51 тис до 41 тис, у нас виросло з 33 тис до 35 тис. Торбто різниця з 18 тис зменшилась до 6 тис. І це велике досягнення. Ви також маєте податки з Сервісного центру МВС, прокуратура у нас т ала шепетівська, яка податки платить у вас. Тому ви маєте суки подохнути, бо ви залежите від інших міст. Не буде Славута чи Нетішин купувати з ваших гуртівень, вам срака.
  1.   about 4 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів