Recent Comments

Добре шо не на голову екологів впало, які рахували там дерева!
  1.   about 3 years ago
Ну що ж продовжимо нашу бесіду! Але все такі без ображень є ще одна фраза ))) смотрю в книгу, вижу.......)))) загальна сума по дитячому відділенню складає 5.9 млн грн який розділяється на такі як 3.9 млн грн заг фонду і 2.0 млн грн спец фонду, як мені в дитинстві казали ( розуй очі і все побачиш) чуть уважніше читайте! Тому вважаю що я в ці не легкі бесіді все такі прав що назва не відповідає дійсності!»?! Без образ))))
  1.   about 5 years ago
Можливо Вас ображу шановний адмін але є така фраза "Почему люди курят кальян с таким лицом, как будто у них своя нефтяная вышка?")))) якщо детально прочитати Вашу статтю то можна побачити наступне "Проаналізувавши ситуацію щодо освоєння коштів по всіх об’єктах, які включено до розпоряджень Уряду, вважаємо за доцільне провести [b]ПЕРЕРОЗПОДІЛ[/b] коштів між окремими об’єктами з загального фонду на спеціальний [b]ТА ВІДПОВІДНО[/b] до загального з спеціального з метою їх ефективного та своєчасного використання у повному обсязі, завершення будівельних робіт та введення запланованих об’єктів в експлуатацію" - це перше, наступне якщо взяти до уваги таблицю яку Ви скинули то явно видно що на дитяче відділення ще лишається кошти в сумі 2000,0 тис грн - спец фонду тому вважаю назва "позбавили фінансування будівництво дитячого відділення шепетівської лікарні" статті не відповідає дійсності!! Дякую за розуміння))))
  1.   about 5 years ago
Читайте детальніше інформацію. Зробили перекидку об'єктів по фінансових напрямках, тобто забрали з дитячого відділення загального фонду 1,9 млн грн дали на корчик школа і так саме по корчику забрали 1,9 млн грн з спец фонду дали на дитячого відділення!!
  1.   about 5 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів