Recent Comments

[quote name="Vf"]
УЯВЛЯЮ ВАШ ВИРАЗ ОБЛИЧЧЯ ,КОЛИ ВАМ НАДАДУТЬ ВСЮ ОРИГІНАЛЬНУ ПРАВОВУ ДОКУМЕНТАЦІЮ ЩОДО ЛЕГАЛЬНОСТІ ТА ЗАКОННОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОМПАНІЇ.
[/quote]
Шановний, Ви вже визначтесь з тим щодо чого будете подавати позов))))
По-перше, документи будуть подавати не нам, а відповідним службам.
По-друге, "наклепи на сайті" та "наявність документації" - це трошки різні речі.
[quote]КОМПАНІЯ БУДЕ ПОЗИВАТИСЯ ДО ВСІХ ХТО ПРИЧЕТНИЙ ДО ЦЬОГО БРУДНОГО ПІАРУ КОМПАНІЇ![/quote]
Та нє вапрос, уважаємий! пів-форума знає де мене знайти. Позивайся хоч завтра, хоч порегочемо))))
[quote]ЯКЩО ВИ ПРОВЕЛИ НЕВДАЛЕ ЖУРНАЛІСТСЬКЕ РОЗСЛІДУВАНЯ ТО НЕ ЗНАЧИТЬ ,ЩО ДОКУМЕНТІВ НЕ ІСНУЄ[/quote]
Еееее.... Слухай, а ти ж дійсно не розумієш що говориш.... Було викладено перелік КВЕДів, згідно яких діє компанія ХЕЛІКС. Це було взяте (на хвилинку) з Державного Реєстру. І ти зараз тут волаєш що компанія буде пред'являти на суді документи, відмінні від зареєстрованих в державному реєстрі? Ти хоч трохи задумувався кому в такому випадку стаття світить?)))))))
  1.   about 8 years ago
[quote name="Vf"]компанія офіційно заявляє що надані в статті посилання, скани документів, а також витяги з державних сайтів, про які говорилось в обговоренні є неправдою та наклепом!!!
ЩОДО СКАНІВ !!!НЕ СМІШІТЬ! ЦЕ НЕПРОФЕСІЙНО НАВІТЬ НА ТРІЄЧКУ НЕ ТЯГНЕ, ДЛЯ САМОГО РЯДОВОГО ПОЧИНАЮЧОГО ЖУРНАЛІСТА !ДУМАЮ СТАТТЯ БУДЕ !
СПРОСТУВАНЯ ТА ВИБАЧЕННЯ ІНАКШЕ СОЛІДНИЙ ШТРАФ В НННІЙ ТАК СУМІ,ТА І СУДОВІ ВИТРАТИ :lol: :lol: :lol: ФІРМА ВІНИКІВ НЕ ВЯЖЕ ?ФІРМА КОШИКИ ПЛЕТЕ )))
ДУМАЮ? СВОБОДА СЛОВА? УПС!ЗАБРЄХАЛАСЬ !
ЗА ЩО І ВІДПОВІСТЬ)[/quote]
Ви вже вибачте... Але ви трошки не можете висловити свою думку (хоча мови нема, дуже стараєтесь)
По-перше, сама побудова фрази
[quote]КОМПАНІЯ ПІДГОТУВАЛА ВЖЕ ОФІЦІЙНИЙ ПОЗОВ ПРО НАКЛЕП ТА НЕПІДТВЕРДЖЕНУ БРЕХНЮ ВІДНОСНО СУМНІВНОГО РЕСУРСУ[/quote]
говорить про дещо... не досить повне розуміння суті справи. Позов не можна подати "відносно" когось. Позов подається "до" когось чи чогось. В буквальному розумінні Ви взагалі заявили що хтось оббрехав сайт Шепетівки.
Далі. Ви вимагаєте не просто вибачення, а [i]спростування [/i]інформації, тут викладеної. Ви вже вибачте, але [i]спростувати [/i]документи можливо тільки іншими документами, а факти - іншими фактами. Ну немає в державному реєстрі інших документів щодо вашого Хеліксу, не-ма-є. Як і офіційних відомостей щодо несподіванно збагачених вкладників.... Ви точно розумієте чого добиваєтесь?

Якщо такими ж методами Ви маєте щось доводити в суді - ще раз скажу, закликайте побільше лохів, знадобиться...
  1.   about 8 years ago
[quote name="Vf"]ЩОБ ЗАВЕРШИТИ ЯСКРАВУ ПРОМОВУ ВСІХ ХТО КОМЕНТУВАВ,
ПОВІДОМЛЯЮ: КОМПАНІЯ ПІДГОТУВАЛА ВЖЕ ОФІЦІЙНИЙ ПОЗОВ ПРО НАКЛЕП ТА НЕПІДТВЕРДЖЕНУ БРЕХНЮ ВІДНОСНО СУМНІВНОГО РЕСУРСУ http://shepetivka.com.ua/statti/biznes/item/ :lol: :lol:[/quote]
Тобто компанія офіційно заявляє що надані в статті посилання, скани документів, а також витяги з державних сайтів, про які говорилось в обговоренні є неправдою та наклепом? Чи ви маєте на увазі [u][i]обговорення[/i][/u], де кожен вправі висловлювати свою думку (ну, звичайно, в межах політики сайту)))))))
Шановні, я навіть знаю за чий рахунок ви будете відшкодовувати судові витрати... Запрошуйте більше вкладників...
  1.   about 8 years ago
Який цікавий глюк... Тільки що відправив цілу простиню тексту в тему "Продажний сайт", але вона якимось дивним чином загубилась))))))) Чи вже наша "ціла команда" сайту спеціально для мене ввела премодерацію?
  1.   about 8 years ago
Який цікавий глюк... Тільки що відправив цілу простиню тексту в тему "Продажний сайт", але вона якимось дивним чином загубилась))))))) Чи вже наша "ціла команда" сайту спеціально для мене ввела премодерацію?
  1.   about 8 years ago
The person has not posted any comments on the site yet
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів