Сторінки

"Оптика" - магазин окулярiв.

  1.   Дошкільні заклади
  2.    Публічне
Шепетівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 «Ластівка» Хмельницької області Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 3 «Ластівка» розпочав свою діяльність 28 квітня 1970 року. У закла"..

Шепетівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 «Ластівка» Хмельницької області



Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 3 «Ластівка» розпочав свою діяльність 28 квітня 1970 року. У закладі функціонує 6 вікових груп: п’ять груп з 9-годинним перебуванням дітей, одна група з 12-годинним перебуванням дітей  у дитячому садку. В 2021/2022 навчальному році охоплено дошкільною освітою 134 дитини. У закладі працює 37 працівників, з яких 14 педагогів. Заклад працює за освітньою програмою молодшого, середнього, старшого дошкільного віку «Впевнений старт» та програмою розвитку дитини дошкільного віку «Українське дошкілля».


З 2014 року дошкільний навчальний заклад № 3 “Ластівка” очолює завідувач Вознюк Лілія Степанівна.



Шепетівський військовий лісгосп засновано в 1949р. на основі наказу Міністерства оборони №6С-0-8 від 20.06.1948 р. Лісгосп розташований в трьох областях: Вінницька, Тернопільська, Хмельницька. З 199"..

Шепетівський військовий лісгосп засновано в 1949р. на основі наказу Міністерства оборони №6С-0-8 від 20.06.1948 р.


Лісгосп розташований в трьох областях: Вінницька, Тернопільська, Хмельницька.


З 1992 року Шепетівський військовий лісгосп входить в склад Державного підприємства МО України «Івано-Франківський лісопромисловий комбінат» , як структурний підрозділ.


Площа лісгоспу 8399 га, в.т.ч. покрита лісом 6465 га.


В склад лісгоспу входять лісництва : Вінницьке, Хмельницьке і  Кам’янець-Подільське. Лісгосп має деревообробний цех, а також гараж на 35 одиниць техніки.


Основна задача лісгоспу – ведення лісового господарства в лісах Міністерства оборони України. Разом з тим лісгосп в своєму деревообробному цеху виготовляє пиломатеріал, ящики – тару під боєприпаси для Міністерства оборони, столярні вироби.


Лісгосп щорічно заготовляє 22680 м.куб. деревини.


Щорічний випуск товарної продукції складає 10583,5 тис.грн.


Чисельність працюючих 88 чоловік.

  1.   Супермаркети
  2.    Публічне

Продуктовий супермаркет.

  1.   Товари для дому
  2.    Публічне

Товари для дому.

  1.   Перукарні
  2.    Публічне

Салон-перукарня.

  1.   Продуктові магазини
  2.    Публічне

Продуктовий магазин.

  1.   Салони краси
  2.    Публічне

Салон-перукарня.

  1.   Будівельні магазини
  2.    Публічне
Магазин заводу "Еверест" Профiль гiпсокартонний Штрипси Профнастил Металочерепиця Аксесуари Супутнi товари Завод покрівельних матеріалів "ЕВЕРЕСТ" - європейський виробник покрівельних матер"..

Магазин заводу "Еверест"

  • Профiль гiпсокартонний
  • Штрипси
  • Профнастил
  • Металочерепиця
  • Аксесуари
  • Супутнi товари

Завод покрівельних матеріалів "ЕВЕРЕСТ" - європейський виробник покрівельних матеріалів високого рівня якості, таких як металочерепиця, профнастил, гіпсокартонний профіль та комплектуючі для криши.

Сучасні покрівельні матеріали від виробника-
металочерепиця та профнастил

Продукція, яку пропонує завод «Еверест», є аналогами відомих в Європі виробників. Весь асортимент відповідає високим європейським стандартам якості та має всі необхідні сертифікати.

Немає сторінок, створених цим користувачем.
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів