Інформація про сторінку
Назва сторінки:
Опис сторінки:

Шепетівський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №5 «Казка» Хмельницької області


ЗДО №5 «Казка» –заклад дошкільної освіти для дітей віком від одного до шести (семи) років, де забезпечуються догляд за ними, їх розвиток, виховання і навчання відповідно до вимог Базового компонента дошкільної освіти.


Діяльність закладу направлена на реалізацію основних завдань дошкільної освіти: збереження та зміцнення фізичного та психічного здоров’я дітей, формування їх особистості, розвиток творчих здібностей та нахилів, забезпечення соціальної адаптації та готовності продовжувати освіту, виховання потреби в самореалізації та самоствердженні.


Педагоги закладу працюють за Державним стандартом – Базовим компонентом дошкільної освіти, забезпечують наступність закладу дошкільної освіти та школи, сприяють впровадженню Концепції «Нової української школи».


З метою розвитку дошкільників використовуємо традиційні методики навчання та виховання та впроваджуємо інноваційні технології, які спрямовані на формування мовленнєво-комунікативних умінь, вивчення інформаційних технологій, розвиток творчих здібностей, застосування дітьми знань і сталих навичок в практичному житті.
Колектив закладу постійно працює над створенням атмосфери, в якій би кожна дитина почувала себе захищеною та потрібною, могла розвиватись творчо, стимулювалось її бажання пізнавати та любити навколишній світ, знайти своє місце в ньому.


Разом з дітьми та батьками ми відкриваємо вікно у світ Щасливого Дитинства.

Адреса:
Номер телефону:
Другий номер телефону:
Сайт:
Email:
www.kazka5@i.ua
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів