Четвер, 30 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьгодні, 30 червня релігійна громада Свято - Покровського храму села Радошівка Ізяславської Громади одноголосним рішенням приєдналась до Православної Церкви України. Про це повідомив благочинний Ізяславського округу Православної церкви України Володимир Ковальчук.

Шепетівка знову проводжатиме героя в останню путь. В наше місто везуть тіло штаб-сержанта Піддубного Анатолія Михайловича 1968 р. н. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Приватне акціонерне товариство «Шепетівкагаз» повідомило шепетівчан, що згідно графіка Красилівського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів, буде зупинено газорозподільчу систему міста Шепетівка.

Лісівники Шепетівщини реконструювали зону відпочинку на території центральної садиби Мальованського лісництва і усіх запрошують на прогулянку! Це місце передусім унікальне тим, що входить до регіонального ландшафтного парку «Мальованка». А ще там можна відпочити не лише тілом і душею, а й побувати на екскурсії й почути різні цікавинки про природу краю.

Відбувся ІІ тур Відкритого чемпіонату Шепетівської ТГ з міні-футболу
Розділ Спорт

29 червня 2022 року відбувся ІІ тур Відкритого чемпіонату Шепетівської міської територіальної громади з міні-футболу. Про його результати прозповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

У Шепетівці місцева жителька понесе відповідальність за неправдиві покази. Слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва окружної прокуратури оголосили їй про підозру за ч.2 ст.384 КК України (Завідомо неправдиве показання потерпілого, вчинене з корисливих мотивів).

На Шепетівщині перед судом постане водій, що спричинив ДТП, у результаті якої загинула його 29-річна пасажирка. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 13 січня цього року близько 19.00 години поблизу села Коськів на Шепетівщині.

Розпочалася сто двадцять сьома доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 30 червня.

0
репостів
0
репостів