Четвер, 11 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 11 березня, стартувала вакцинальна кампанія на Шепетівщині. Як ми писали напередодні, першочергово щеплення розпочали робити тим медикам, які надають стаціонарну допомогу хворим на коронавірусну хворобу.

Шепетівський міськрайонний суд призначив покарання для водія навантажувача, під колесами якого загинув школяр. Страшний інцидент трапився в листопаді 2019 року у селі Жилинці Шепетівського району. Сьогодні, 11 березня, суд ухвалив вирок для водія.

На Шепетівщині побудують два нових елеватора
Розділ Бізнес

Група компаній «Епіцентр К», до якої входить агрохолдинг «Епіцентр Агро», уклала угоду на будівництво двох нових маршрутних елеваторів на Шепетівщині. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Підписано меморандум для організації роботи Шепетівської екстреної диспетчерської служби
Розділ Бізнес

Сьогодні, 11 березня, Шепетівською міською радою було підписано «Меморандум про співпрацю з комунальними підприємствами та підприємствами, що надають житлово-комунальні послуги» в рамках початку роботи Шепетівської екстреної диспетчерської служби (ШЕДС – 1503).

Завідувач відділенням анестезії та інтенсивної терапії шепетівської лікарні Валерій Сивоконюк повідомив на своїй сторінці, що одинадцять його колег підхопили коронавірусну хворобу COVID-19.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 11 березня в Хмельницькій області зареєстровано 50902 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1922 - діти, 3689 - медпрацівники.

Як повідомляє Шепетівська міська рада, усе завдяки впровадженню програмного комплексу "Соціальна громада".

Станом на 10.00 11 березня серед жителів міста лабораторно підтверджено 58 нових випадків захворювання на коронавірус. 

0
репостів
0
репостів