П'ятниця, 26 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд визнав 21-річного мешканця м. Шепетівки винуватим у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження. Йому призначили покарання у виді 3 років ув’язнення з позбавленням водійських прав на 1 рік, звільнивши від реального відбування основного покарання з випробуванням на 1 рік іспитового строку. Також суд стягнув з нього на користь потерпілого майже 100 тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди.

Третій голодомор, який влаштувала народам СРСР російсько-комуністична диктатура 1946–1947, був спричинений спланованою акцією сталінського Політбюро з метою забрати в селян залишки зерна і продати чи подарувати його братнім режимам.
Розорене війною сільське господарство, яке потребувало допомоги, аби стати на ноги, ще більше було підірване засухою.

Дівчина Іванка вирішила стати… хлопцем Іваном. Її втомило жити у чужому тілі. Аби звільнитись від страшного тягаря, покинула рідну Шепетівку на Хмельниччині та виїхала за кордон. І тепер має дружину та двох прийомних дітей… Яким був шлях до цієї душевної свободи? І чому мама хлопця, який був колись дівчиною, стала для нього ворогом номер один?

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 26 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 136280 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 7774 - діти, 5772 - медпрацівники.

До Шепетівського РУП надійшло звернення адміністрації НВК №1 м. Шепетівки про те, що водії автівок порушують вимоги встановленого дорожнього знаку 3.1 ПДР «Рух заборонено», встановлено біля навчального закладу. Окрім того, залишають транспортні засоби на пішохідному переході. Такі ситуації часом створюють загрозу життю та здоров’ю учнів.

Пішов з життя відомий шепетівський бізнесмен та член виконавчого комітету
Розділ Події

Передчасно помер 47-річний Олександр Миколайович Лобай, відомий підприємець Шепетівки та член виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

На листопад-грудень припадає пік оформлення житлових субсидій. Про зміни, які цього року відбулися у процедурі призначення державної допомоги розповість начальник управління соціального захисту населення Шепетівської райдержадміністрації Ліліана Танасієнко.

На початку засідання його учасники підтримали звернення депутатів міської ради Наталії Собчук та Надії Качоровської, щодо фінансування навчальних закладів та програми стерилізації безпритульних тварин.

0
репостів
0
репостів