Розділ Суспільство

Міський голова незадоволений готовністю до опалювального сезону, його колишній заступник іншої думки

Автор 05 жовтня 2021, 13:13

Міський голова Віталій Бузиль сьогодні разом з керівники комунальних підприємств перевірив підготовку будинків міста до опалювального сезону. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

Щойно проінспектував декілька будинків на предмет ізоляції труб мереж теплопостачання. На жаль у розпал сезону часто маємо картину, коли у підвалі температура повітря +25 С, а у квартирах ледь +18 С, що відбивається на платіжках мешканців.

До огляду підвальних приміщень будинків 14, 16, 18, 38 на Проспекті Миру, будинку 96 на вулиці Судилківській приєднався голова депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства Максим Бондарєв, керівники управлінських компаній міста Роман Тихончук та Василь Цегеля, керівники комунальних підприємств Віталій Биков та Володимир Кушнір, начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Юрій Гудзик.

Відверто: маємо будинки, де ізоляція відсутня майже повністю, а це колосальні тепловтрати й захмарні платіжки. Тож дав доручення відповідальним управлінським компаніям до 10 жовтня виправити ситуацію і попрацювати на добробут мешканців. Управління житлово-комунального господарства, своєю чергою, перевірить хід справ. Маємо будинки й у кращому стані, де потрібно лише виправити точкові недоліки.

Інспекції з перевірки підготовки міста до опалювального сезону триматимуть. Міський голова також закликав містян у разі наявності проблем з ізоляцією труб тепломережі, повідомляти про це на гарячу лінію ШЕДС-1500 (096 504 1919).

Разом з тим, колишній заступник міського голови Шепетівки Ігор Ялоха, який звільнився з займаної посади 1 жовтня, запевнив, що Шепетівка до опалювального сезону готова повністю. Щоправда про це сказано в матеріалі сайту Поділля News із ознаками замовності. Наведемо кілька цитат:

"Ігор Станіславович відпрацював минулий опалювальний сезон і став одним з двох заступників, роботу та ініціативи якого, як успішні, оцінили депутатський корпус і мешканці громади. Звіт посадовця був прийнятий сесією міськради, а ініціативи вже полюбилися шепетівчанам."

"Знаючи, як активно комунальники за керівництва Ігоря Ялохи взялися відновлювати господарство, деякі мешканці побоюються, що без нього Шепетівка може виявитися не готовою до найскладнішого – опалювального сезону."

"За словами Ігоря Станіславовича, станом на 1 жовтня 2021 року Шепетівська територіальна громада до опалювального сезону готова."

Як ми і писали, Ігор Станіславович балотуватиметься на голову Смотрицької селищної територіальної громади – рідного краю посадовця. Про це він вже оголосив публічно. Нагадаємо, у Шепетівці він відповідав зокрема й за напрямок житлово-комунального господарства нашої громади.

Останнє редагування 05 жовтня 2021, 14:07
0
репостів
0
репостів