Розділ Суспільство

У Шепетівській ТГ стало на одного заступника голови менше

Автор 01 жовтня 2021, 11:39
Ялоха Ігор Станіславович Ялоха Ігор Станіславович

Сьогоднішня сесія Шепетівської міської ради розпочалась з чергового звільнення заступника міського голови. На цей раз заяву на звільнення  написав Ігор Ялоха.

Віталій Бузиль з президіуму ради заявив:

Ігор Станіславович Ялоха звільнений з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Відповідно до статті 38 Кодексу Законів «Про працю», звільнений із 1 жовтня 2021 року за власним бажанням

Після зачитання заяви про звільнення, місцеві депутати проголосували за скорочення посади заступника. Таким чином, після цього та минулого звільнення Артура Мовсісяна у міського голови лишилось 2 заступника. І навіть ця кількість заступників певно ненадовго, тому що хитається крісло під Віталієм Янушевьским.

Як зазначають деякі місцеві депутати, цілком можливий варіант, що у найближчому майбутньому недовіру висловлять і міському голові. 

Щодо Ігоря Ялохи, то пропрацював на посаді заступника міського голови він менше року. За нашою інформацією, пролобіював його призначення народний депутат від партії "Слуга народу" Мандзій Сергій Володимирович, у якого Ігор Станіславович був помічником. Наразі колишній заступник Віталія Бузиля планує позмагатись за посаду голови Смотрицької територіальної громади, звідки він родом. Попередній голова Пелих Людмила Петрівна померла 22 березня 2021 року.

Біографія Ялохи Ігоря Станіславовича

Народився 10 червня 1979 року в смт. Смотрич Дунаєвецького району Хмельницької області.

Освіта:

  • У 2003 році закінчив Чернігівський юридичний коледж та отримав ступінь бакалавра права.  
  • У 2004 році  закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка та отримав ступінь спеціаліста за спеціальністю «Правознавство».
  • У 2007 році  закінчив Тернопільський національний економічний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій», присвоєно кваліфікацію менеджер-економіст.

Трудова діяльність:

  • 2009-2010 роки  — головний державний інспектор сектору державного нагляду та контролю у сфері житлово-комунального господарства Державної житлово-комунальної інспекції у Хмельницькій області.
  • 2010-2011 роки — заступник начальника управління — начальник відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста Хмельницький.
  • 2011-2014 роки — директор Хмельницького комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста виконавчого комітету Хмельницької міської ради.
  • 2015 році — начальник центру поштового зв’язку №8 Хмельницької дирекції УДППЗ «Укрпошта».
  • 2016 році — начальник управління житлово-комунального господарства Хмельницької обласної державної адміністрації.
  • 2019-2020 роках — керівник юридичного відділу ТОВ «ОБЛІКОВИЙ СЕРВІС».
  • 2020 рік затверджений на посаді заступника Шепетівського міського голови.

Громадська діяльність:

  • 2006 рік — 2008 рік — заступник голови Ради підприємців при Хмельницькому міському голові.
  • 2007 рік — 2011 рік — заснував та очолив Хмельницьке об’єднання громадян «Асоціація власників житла».

Сім’я:

Одружений. Виховує двох доньок

Останнє редагування 01 жовтня 2021, 12:11
0
репостів
0
репостів