Розділ Суспільство

У Грицівській ОТГ відбувся профілактичний рейд у неблагополучних сім'ях

Автор 12 серпня 2021, 11:25

11 серпня 2021 року працівниками служби у справах дітей Шепетівської районної державної адміністрації спільно з начальником сектору ювенальної превенції Шепетівського районного управління поліції, старостою сіл Сасанівка та Крачанівка Грицівської селищної ради, був проведений профілактичний рейд у селах Сасанівка та Мала Шкарівка.

Під час проведення рейду було відвідано багатодітну сім’ю, де батьки систематично ухиляються від виконання своїх обов’язків щодо належного утримання та догляду малолітніх дітей, та схильні до вживання алкогольних напоїв.

Начальником сектору ювенальної превенції відносно матері був складений протокол про адміністративне правопорушення за неналежне виконання батьківських обов’язків з виховання дітей, передбачене частиною 1 статті 184 КУпАП. Працівниками служби у справах дітей матері надані рекомендації щодо створення належних умов з виховання, проживання та утримання дітей, та наданий термін для виправлення ситуації, яка склалася в сім’ї.

Окрім того, комісією було обстежено умови проживання родини, де молоді батьки тривалий час не могли порозумітися щодо участі у вихованні дітей. Проте, завдяки спільним зусиллям служби, ювенальної превенції та поліцейського офіцера громади ситуацію, що склалася у сім’ї, було вирішено позитивно.

Шепетівська РДА

0
репостів
0
репостів