Розділ Суспільство

Сесія міськради: премії спортсменам, статути шкіл, земельні аукціони та револьверний фонд

Автор 30 липня 2021, 14:34

29 липня у ході чергового засідання сесії Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Віталій Бузиль депутати розглянули  49 питань порядку денного. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

З метою відзначення досягнень провідних спортсменів міської територіальної громади, стимулювання творчої праці їх тренерів та діячів фізичної культури та спорту міська рада затвердила Положення про премію «За вагомі досягнення у сфері  фізичної культури та спорту у сфері фізичної культури та спорту  Шепетівської  міської територіальної громади.

Рішенням сесії затверджено статути мистецької школи «Шепетівська музична школа» та мистецької школи  «Шепетівська дитяча художня школа» відділу культури Шепетівської міської ради» у новій редакції.

Відповідно до вимог законодавства рішенням сесії надано згоду на безоплатне прийняття   адміністративної будівлі Шепетівської районної ради, будівлі гаража та підсобного приміщення з балансу Шепетівської  районної ради на баланс Шепетівської міської ради.  Надалі працюватиме комісія з прийому-передачі, акти приймання – передачі майна, будуть затверджені виконавчим комітетом. Також рішенням сесії у комунальну власність громади перейшов також ряд приміщень, що перебувають у користуванні Шепетівського центру ПМСД.

Розглянувши лист Департаменту високовольтних електричних мереж АТ «Хмельницькобленерго» депутати надали дозвіл на видалення зелених насаджень під лініями електропередач по лісовому заказнику «Шепетівський» для розширення лісопросіки на ПЛ-35кВ «Водоканал-Кліментовичі» в районі виправної колонії.

Підтримали проекти рішення на винесення земельних ділянок на торги у формі аукціону, а саме ділянки за адресами: Старокостянтинівське шосе 42-Г та 31, вулиця Миколи Амосова 14, вулиця Судилківська 77-Д.

Власники часток у статутному капіталі «Лайк ТВ» звернулися листом до Шепетівської міської ради із пропозицією викупити їх частки, через те, що Шепетівська міська рада також має частку власності телеканалу. Проект рішення було винесено на розгляд сесії, проте він не знайшов підтримки серед депутатів.

Широкого обговорення на депутатських комісіях та  у сесійній залі набула Програма підтримки Револьверного фонду створеного на базі Асоціації співвласників багатоквартирних будинків «Альянс». При голосуванні дане питання не набрало достатньої кількості голосів депутатів.

Своїм рішенням міська рада внесла доповнення  в додаток до Програми «Питна вода» на 2021-2022 роки». Також депутати підтримали надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим мешканцям Шепетівської громади та затвердили внесення змін до бюджету на 2021  рік.

У ході засідання депутати розглянули земельні питання, серед, яких питання про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою та їх затвердження, питання надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою та припинення права користування земельними ділянками.

0
репостів
0
репостів