Розділ Суспільство

У Шепетівці вітали дільничних офіцерів поліції

Автор 18 червня 2021, 14:50

В приміщенні Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня дільничного офіцера поліції. Про це повідомили на сайті Шепетівської РДА.

З професійним святом працівників поліції привітали голова районної державної адміністрації Анатолій Катеренчук, голова районної ради Олег Кулінський, та начальник районного управління поліції Анатолій Чубенко.

Професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, адже їхні посадові обов’язки дуже різноманітні. Територію Шепетівського району обслуговують 57 дільничних офіцерів поліції, які щодня виконують свої службові обов’язки сумлінно та на високому фаховому рівні. 

Анатолій Федорович побажав міцного здоров’я, спокою і достатку, мужності, витримки, високих професійних здобутків у справі забезпечення громадського порядку.

Шановні дільничні офіцери, нехай професійне свято додасть вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашого району. А ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм у роботі та з нагоди професійного свята – Дня дільничного офіцера поліції, кращі працівники Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області були відзначені Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Останнє редагування 18 червня 2021, 15:15
0
репостів
0
репостів