Розділ Суспільство

Шепетівська ТВК оприлюднила результати голосування на посаду міського голови

Після розгляду численних скарг, які надійшли до міської ТВК через декілька днів після виборів, все ж, сьогодні комісія оголосила про результати виборів на очільника міста.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що партія "За конкретні справи" подала скаргу до Шепетівської міської територіальної виборчої комісії Шепетівського району щодо оскарження результатів виборів міського голови Шепетівки по 5 виборчих дільницях. На їх думку на цих дільницях мали місце порушення, які спотворили результат виборів.

На засіданні комісії міської ТВК, головуючий Месь Сергій оприлюднив дані протоколу, за яким на виборах прийняли участь 10115 шепетівчан. Із загальної кількості бюлетенів недійсними визнано 243.

По результатам виборів на очільника міста маємо наступні дані:

  1. Віталій Бузиль — 2298 голосів
  2. Світлана Павлишина — 1828 голосів
  3. Петро Дзяворук — 1598 голосів
  4. Володимир Синюта — 1123 голоси
  5. Михайло Полодюк — 1024 голоси
  6. Максим Бондарев — 610 голосів
  7. Алім Штен — 440 голосів
  8. Валерій Федоров — 349 голосів
  9. Наталія Завістовська — 274 голоси
  10. Микола Сікора — 193 голоси
  11. Тетяна Вінницька — 135 голосів

Із загальної кількості Віталій Бузиль отримав трохи більше 23% голосів.

"В статусі міського голови вже офіційно я стану лише після того, як відбудеться перша сесія скликана територіальною виборчою комісією. Тоді і я, і новообрані депутати набудуть повноважень. Звичайно, приємно, що така кількість людей мене підтримала. По голосуванню від загальної кількості це не так багато, враховуючи явку шепетівчан та кількість кандидатів. Я рахую, що це непоганий результат. Хочу подякувати усім виборцям, жителям міста Шепетівки за висловлену довіру. Буду намагатися виправдати її. Думаю, що нам вдасться з новим депутатським корпусом покращити ситуацію у місті і воно стане набагато кращим, ніж є на сьогодні" - поділився враженнями після оголошення результатів Віталій Бузиль.

Останнє редагування 01 листопада 2020, 01:35

Відео

0
репостів
0
репостів