Розділ Суспільство

Світлана Павлишина оскаржує результати виборів міського голови Шепетівки

Автор 29 жовтня 2020, 15:05
Світлана Павлишина оскаржує результати виборів міського голови Шепетівки Ілюстративне фото

Минає вже четвертий день, як завершився процес голосування на цьогорічних місцевих виборах, але досі шепетівчани не знають офіційних результатів волевиявлення шепетівчан. Окрім технічних проблем, сьогодні з'явились нові обставини, які перешкоджають оголошенню фінальних чисел. 

Як нам стало відомо, партія "За конкретні справи" подала скаргу до Шепетівської міської територіальної виборчої комісії Шепетівського району щодо оскарження результатів виборів міського голови Шепетівки по 5 виборчих дільницях. На їх думку на цих дільницях мали місце порушення, які спотворили результат виборів. Тому партія буде домагатися перерахунку голосів.

З цього приводу на своїй фейсбук сторінці вже висловився її основний супротивник Віталій Бузиль:

Зараз чиняться спроби перекреслити волевиявлення шепетівчан. За результатами голосування, що підтверджується протоколами ДВК, мною була отримана переконлива перемога на виборах міського голови. Втім, міська територіальна комісія досі не винесла відповідного рішення і затягує процес. Водночас, опоненти не можуть змиритися з поразкою та вчиняють дії, щоб на підставі надуманих приводів змінити волевиявлення шепетівчан. Тому у нас є обґрунтовані підстави вважати, що можуть відбутися дії по фальсифікації виборів. Застерігаю усіх членів виборчих комісій діяти винятково у рамках чинного законодавства. Також звертаюся до всієї громади розповсюдити дану новину. Шепетівка заслуговує на чесні вибори і маємо відстояти волю громади.

Ми звернулись за коментарем до виборчого штабу Світлани Павлишиної, але вони відмовились від коментарів до оголошення рішення ТВК.

Засідання Шепетівської міської територіальної виборчої комісії Шепетівського району, на якому мають розглянути скаргу партії "За конкретні справи", очікується сьогодні о 17:00.

Останнє редагування 29 жовтня 2020, 15:56

Відео

0
репостів
0
репостів