Розділ Суспільство

На виконкомі оголосили дату початку опалювального сезону та відправили ДНЗ "Білочка" на карантин

Автор 12 жовтня 2020, 17:23

Сьогодні, 12 жовтня, під головуванням першого заступника міського голови Володимира Вихівського відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

У ході засідання члени виконкому затвердили проекти рішень винесені на розгляд комісією з питань захисту прав дитини.

Наступним розглянули питання про початок опалювального сезону у комунальних бюджетних закладах міста Шепетівка з індивідуальним котельнями  та про початок опалювального сезону 2020/2021 року у місті з 15 жовтня 2020 року.

Далі учасники засідання розглянули питання про повідомну реєстрацію змін до колективного договору Державного підприємства «Шепетівський лісгосп» та проект рішення про надання дозволу для зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

Також члени виконкому підтримали проект рішення про тимчасове призупинення освітнього процесу у дошкільному навчальному закладі #6 Білочка через підтвердження захворювання на COVID — 19 у працівника закладу. Освітній процес  у закладі призупиняється з 13 жовтня по 23 жовтня 2020 року.

Серед іншого, у ході засідання було розглянуто питання благоустрою, питання про встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та ряд  житлових питань.

Останнє редагування 12 жовтня 2020, 17:28
0
репостів
0
репостів