Розділ Суспільство

Виконком вирішував питання освіти, освітлення вулиць та допомоги на встановлення індивідуального опалення

Автор 19 вересня 2019, 21:32

Сьогодні міський голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання члени виконкому розглянули понад 30  питань.

Після затвердження порядку денного учасники засідання підтримали питання, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

Головний спеціаліст управління освіти Людмила Басистюк  доповіла про стан підготовки закладів освіти до нового 2019-2020 навчального року.

Далі члени виконкому затвердили фактичну мережу загальної середньої та середньої освіти міста Шепетівка на 2019-2020 навчальний рік. З цього питання доповіла заступник начальника управління освіти Тетяна Музика.

Своїм  рішенням виконком вніс зміни до рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради від 18 лютого 2016 року №37 «Про визначення номенклатури, норми накопичення місцевого матеріального резерву м.Шепетівки».


Реклама: Взяти кредит онлайн на карту можна на https://topcredit.com.ua. Це зручний агрегатор мікропозик, на якому ти можеш обрати для себе вигідну пропозицію від надійної кредитної компанії.


Про повідомну реєстрацію змін і доповнень до чинного колективного договору Шепетівського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) №3 «Ластівка» доповів начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас. Також члени виконкому підтримали проект рішення про надання дозволу для зарахування в Шепетівський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

Члени виконкому затвердили кошторисну документацію на капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення по вулиці Ігоря Сікорського та  по вулиці Л.Шевцової.

Наступними розглянули питання про надання адрес об’єктам нерухомого майна, які є власністю Міністерства Оборони України  та про переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам у жилі будинки.

Про надання поворотної фінансової допомоги на встановлення індивідуального опалення доповів головний спеціаліст з енергозбереження та енергоефективності Леонід Конончук.

Серед іншого, було розглянуто питання містобудування та архітектури, благоустрою міста  та  розміщення зовнішньої реклами у Шепетівці,  житлові питання.

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 20 вересня 2019, 00:40
0
репостів
0
репостів