Розділ Суспільство

Районна громадської організація ветеранів обрала нового голову

Автор 06 лютого 2019, 16:36

Вчора у малому залі райдержадміністрації відбувся Пленум районної громадської організації «Ветеран Шепетівщини», яка протягом останніх трьох місяців функціонувала без керівника після того, як добре знаний і шанований на Шепетівщині Олександр Леонідович Лукашенко завчасно пішов з життя.

У засіданні взяли участь: перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Пономарьов, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Микола Капелюх, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Олександр Чмир, члени ради ветеранів, голови первинних ветеранських організацій району, керівники та працівники окремих структурних підрозділів адміністрації.

Під час розгляду питань порядку денного головну увагу було приділено питанням: «Обрання голови Ради Шепетівської районної громадської організації «Ветеран Шепетівщини» та «Різне».

На обговорення та голосування головам первинних ветеранських організацій було винесено одну кандидатуру, яку вони одноголосно підтримали – Карчевського Ігоря Ростиславовича.

Зі своєї сторони керівники району пообіцяли новообраному голові підтримку та створення для районної ветеранської організації належних умов праці.

У різному присутні обговорили ряд питань соціального захисту, медичного обслуговування ветеранів війни і праці, забезпечення пільгового проїзду до населених пунктів району.

Шепетівська райдержадміністрація

0
репостів
0
репостів