Розділ Суспільство

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради

Автор 21 серпня 2018, 15:22

20 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради під головуванням міського голови Михайла Полодюка. У ході засідання члени виконкому розглянули 25 питань.

Після затвердження порядку денного члени виконавчого комітету підтримали проекти рішення, які були рекомендовані до прийняття комісією з питань захисту прав дитини.

Перший заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Людмила Донкова доповіла про реалізацію державної програми субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг в Шепетівці. Далі виконавчий комітет затвердив результати обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах загального користування.

Рішенням виконкому було затверджено контингент та мережі учнів дитячої музичної та дитячої художньої шкіл на 2018-2019 навчальний рік.

Наступним члени виконкому розглянули проект рішення про видалення зелених насаджень у місті, згідно з яким, за заявами шепетівчан, будуть видалені аварійні та сухостійні дерева, ті, що загрожують життю і здоров’ю громадян.

Для безпосереднього управління аварійно-рятувальними та іншими невідкладними роботами під час виникнення будь-якої надзвичайної ситуації виконком підтримав проект рішення про організацію робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Серед іншого, було розглянуто питання містобудування та архітектури та питання  встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Шепетівці.

Також виконавчий комітет підтримав питання про переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам у жилі будинки.

Насамкінець виконком встановив тарифи на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного або місцевого бюджету.

Прес служба Шепетівської міської ради


Реклама: Якісний одноразовий посуд ви можете придбати тут stylepack.com.ua/odnorazovaya-posuda/. Наш посуд відповідає всім екологічним нормам та безпечний у використанні. Stylepack-Group зробить ваше життя зручним.

Останнє редагування 21 серпня 2018, 15:29
0
репостів
0
репостів