Розділ Суспільство

У Шепетівці винесли вирок чоловікові, що збив насмерть бабусю

Автор 06 березня 2018, 19:15

Сьогодні Шепетівський міськрайонний суд ухвалив вирок відносно обвинуваченого Д., 1988 року народження, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2. ст.286 КК України. 4 жовтня 2017 року близько 12-ої години, обвинувачений Д., керуючи автомобілем, рухаючись заднім ходом, порушив правила дорожнього руху в результаті чого здійснив наїзд задньою лівою частиною автомобіля на 86-річну потерпілу М., яка знаходилась по заду керованого Д., автомобіля.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла М., отримала тяжкі тілесні ушкодження, які небезпечні для життя в момент їх заподіяння, а в даному випадку призвели до смерті М., на місці події.

В судовому засіданні обвинувачений Д., свою вину у скоєнні інкримінованого злочину визнав повністю, щиро розкаявся, звертався до потерпілої неодноразово та пропонував грошову допомогу, від якої вона відмовилась.

Потерпіла просила суд, не позбавляти обвинуваченого волі, але наполягла на позбавленні права керування транспортними засобами на максимальний строк.

Дослідивши матеріали справи, врахувавши думку потерпілої, суд призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 4 (чотири) роки з позбавлення права керування транспортними засобами строком на 2 (два) роки, та звільнив від відбування основного покарання з випробовуванням з іспитовим строком 2 (два) роки.

Прес – служба суду

0
репостів
0
репостів