Розділ Події

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» пішло ва-банк

Автор 13 жовтня 2015, 15:41
Вчора ми писали як місто залишилось без тепла через шалені борги ТОВ «Шепетівка Енергоінвест». В аварійній службі підприємтва запевняли, що тепло подадуть сьгодні вночі. І сьогодні тепло таки дали, але ж якою ціною.
Виявляється, працівники ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» самовільно зірвали пломби та у відкриту почали красти газ. BAT "Шепетівкагаз" звичайно не сиділи склавши руки і вже подали заяви про злочин у СБУ та прокуратуру.

На сьогоднішній нараді комунальників генеральний директор ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» Сарнацький В.О. запевняв, що усе домовлено і вони отримали ліміти газу. Коли його попросили показати документи, які це підтвержують, він почав городити якісь нісенітнеці про факс. Тим не менш керівництво BAT "Шепетівкагаз" станом на цей момент запевняє, що лімітів газу ніхто їм не надавав.

Словом як і очікувалось ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» не збирається розраховуватись з боргами, а прикриваючись шепетівчанами зайнялось відкритим грабунком. Судові процеси з приводу повернення обєктів теплопостачання у власність міста затягуються, на сторінках нашого сайту знову незвичайна активність анонімних коментаторів, колишній генеральний директор підприємтва розказує казки про "відверту протидію нинішніх очільників міста", хоч і не може пояснити в чому вона проявляється. Тим часом їх політична партія "Сила громад" продовжує роздавати гречку і сподівається отримати владу у місті 25 жовтня.

Після сьогоднішнього вчинку очевидно, що ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» поставили на кін все, у них немає шляху назад. Все місто виявилось в заручників шахраїв, які прикриваючись нами хочуть зберегти свої награбовані мільйони.
Останнє редагування 13 жовтня 2015, 17:13
0
репостів
0
репостів