Розділ Суспільство

У Берездівській громаді попрощались із захисником Михайлюком Антоном Сергійовичем

Вчора, 25 січня, жителі села Малий Правутин Берездівської територіальної громади провели в останню путь свого Героя-захисника Михайлюка Антона Сергійовича, який загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Соледар Бахмутського району Донецької області.

Антон жив звичайним мирним життям, як і мільйони інших українців. Мужній воїн, справжній патріот України. Попри свій молодий вік, він прийняв рішення боронити рідну землю зі зброєю у руках. Розуміння того, що саме від нього залежить майбутнє рідної землі, покликало його до бою, з якого Герою не судилося повернутися.

"Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив… Немає прощення російській федерації за горе, яке вона принесла, ступаючи своїм терористичним чоботом нашою землею.

Низький уклін Воїну, перед яким ми всі в неоплатному боргу! Щира вдячність батькам Героя за те, що виховали Патріота й справжнього Захисника України! Схиляємо свої голови в пошані перед пам’яттю бійця!

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків! Слава Україні! Героям слава!"

За матеріалами Берездівської ТГ

Останнє редагування 26 січня 2023, 20:05

Відео

0
репостів
0
репостів