Розділ Суспільство

Поліцейські Шепетівщини віддячили школярам за підтримку на передовій

Автор 16 грудня 2022, 19:00

Під час ротації на звільненій Харківщині співробітники Шепетівського райуправління поліції отримали обереги та листи від діток з Білогірської громади. Поліцейські справді вірили, що вони їх захищають та оберігають. Тож напередодні Дня Святого Миколая правоохоронці вирішили відвідати діток і подякувати кожному особисто.

Ще декілька місяців тому ювенальна інспекторка Альбіна Кішан відвідувала школярів у Перерослівському ліцеї, що на Білогірщині, і запропонувала їм написати слова підтримки захисникам, які несли службу на звільненій Харківщині. Діти радо відгукнулись на таку ініціативу й власноруч виготовили обереги та створили чудові малюнки. Завдяки волонтерам ці подаруночки опинились на передовій та надихали наших воїнів у найважчі хвилини.

Напередодні свята покровителя усіх діток поліцейські вирішили віддячити школярам. Роль помічника Святого Миколая взяв на себе Віталій Федорчук, поліцейський сектору логістики, який нещодавно повернувся з відрядження на Харківщині.

— Для усіх нас неабиякою несподіванкою стали подарунки від діток, серед яких були яскраві малюнки та листи зі словами підтримки. Можливо, це трохи наївно, але ми з побратимами дійсно вірили, що ці обереги захищають нас від ворожих куль, — ділиться враженнями сержант поліції. — Тоді з хлопцями твердо вирішили віддячити дітям за ці хвилини тепла та надії на краще.

Віталій особисто завітав до кожної дитини додому і подякував за підтримку, а також подарував хлопчикам та дівчаткам солодощі і матеріали для творчості.

Шепетівське районне управління поліції

0
репостів
0
репостів