Розділ Суспільство

Виконком: харчування переселенців, тарифи на воду, платні послуги в лікарні та КДСЮСШ

Автор 27 травня 2022, 17:41

 26 травня міський голова Віталій Бузиль, провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На порядок денний було винесено 12 питань. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

Зокрема, члени виконкому збільшили орієнтовний обсяг фінансування «Програми заходів національного спротиву Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік». Відповідно зміни були відображені у переліку та обсязі закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану для забезпечення потреб Шепетівської міської територіальної громади.

На засідання затвердили Порядок організації харчування внутрішньо переміщених осіб на території Шепетівської міської територіальної громади.

Внесли зміни до бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Затвердили проектно-кошторисну документацію по двох об'єктах.

Встановлено скориговані тарифи на централізоване водопостачання, на централізоване водовідведення, на централізоване водовідведення для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення для Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства. Для споживачів вартість одного куба води зменшується у зв’язку із переходом підприємства на іншу систему оподаткування в умовах воєнного стану й становитиме – 49,41 грн.

Серед іншого члени виконкому розглянули проект рішення щодо житлових питань, винесених управлінням житлово-комунального господарства.

Внесли зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Шепетівської громади на 2021-2025 роки та Програми підтримки учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих учасників бойових дій у війні росії проти України та членів їх сімей на 2022 рік, які визначають порядок фінансування витрат пов’язаних з похованням громадян.

Розглянувши звернення головного лікаря КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка», члени виконкому підтримали рішення про доповнення переліку платних послуг, затвердивши тариф на них.

Члени виконкому також доповнили перелік платних послуг, які надаються комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради. Відповідно до рішення встановлено вартість індивідуального заняття з плавання для однієї особи у великій та малій ванні басейну, які надаються інструктором з плавання та тренером-викладачем.

0
репостів
0
репостів