Розділ Суспільство

Виконком: перейменування вулиць, передача палива для комунальників та медиків, звіт про виконання бюджету, перерозподіл коштів ЖКГ

Автор 12 травня 2022, 15:08

12 травня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний було винесено 17 питань.

Внесено зміни в рішення виконавчого комітету міської ради «Про створення комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших міських об’єктів, встановлення пам’ятних знаків», у склад комісії включено представника координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.

Підтримано реєстрацію колективного договору між адміністрацією та первинною профспілковою організацією закладу дошкільної освіти №8 "Калинонька", а також колективних договорів між уповноваженими представниками та трудовими колективами Шепетівської міської бібліотеки для дітей, Шепетівської міської бібліотеки №1 та Шепетівської міської бібліотеки для дітей та дорослих № 2. Внесено зміни та доповнення до чинного колективного договору між адміністрацією та первинною профспілковою організацією Державного підприємства «Шепетівське лісове господарство».

Надано дозвіл для зарахування на загальних підставах у відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Шепетівського територіального центру внутрішньо переміщеної особи.

Рішенням виконкому передали паливо-мастильні матеріали для функціонування підприємств-надавачів комунальних послуг та первинної медичної допомоги у громаді.

Учасники засідання заслухали та взяли до відома звіт про виконання бюджету Шепетівської міської територіальної громади за 2021 рік, стан виконання бюджету за січень-березень 2022 року, а також розглянули питання про внесення змін до бюджету громади на 2022 рік.

Внесли зміни до комплексної Програми спільних дій Шепетівського районного управління поліції Головного управління поліції в Хмельницькій області та Шепетівської міської територіальної громади щодо профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на 2021-2025 роки.

Визначено перелік та обсяг закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану, які здійснюватимуться управлінням житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради та внесено змін до рішення виконавчого комітету міської ради про визначення такого переліку для забезпечення потреб Шепетівської міської територіальної громади», погоджено перерозподіл коштів.

Члени виконкому підтримали проект рішення про проведення тактико-спеціальних навчань на спортивному комплексі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

У ході засідання прийняли ряд рішень про видалення зелених насаджень, а також розглянули питання, які винесені на розгляд виконкому сектором з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 12 травня 2022, 15:19
0
репостів
0
репостів