Розділ Суспільство

Шепетівська громада придбала ще три авто для передової

Автор 29 березня 2022, 12:47

Забезпечення атомобільним транспортом та засобами індивідуального захисту бійців – один із головних векторів, над яким зараз працює шепетівщина силами представників влади, волонтерів, підприємців та кожного із членів громади. Віталій Бузиль анонсував купівлю трьох автомобілів для потреб ЗСУ.

Міський голова на своїй сторінці Facebook повідомляє:

Кошти зібрано завдяки депутатам Шепетівської міської ради, керівникам КП “Шепетівкаводоканал”, Шепетівське підприємство теплових мереж, КП “Шепетівська багатопрофільна лікарня”, Шепетівських Центрів ПМСД, ПП ПК “Форвард”, працівникам виконавчого комітету міської ради. Тож хочу подякувати очільникам установ та організацій: Бикову Віталію, Кушніру Володимиру, Савчук Валентині, Градомському Віталію, Нечипоруку Андрію, Дорощуку Миколі та Михайлу Верхогляду. Завдяки підтримці голови обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, вдалося оперативно придбати автомобілі за кордоном та доставити їх за призначенням.

Нагадуємо, що 12 днів тому Шепетівська громада вже придбала та відправила на передову два авто, які вже працюють на користь військових України, тепер автопарк поповниться ще трьома.

“Шановні шепетівчани, дякую вам за кожну гривню передану для купівлі найнеобхіднішого для наших ЗСУ. Це найменше що ми зараз можемо зробити. Але із такого “найменшого” з кожної громади утворюється величезна незламність нашої України!
Слава Україні! Героям слава! Скоро наша перемога!” – додав міський голова, дякуючи всім небайдужим містянам.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 29 березня 2022, 12:56
0
репостів
0
репостів