Розділ Спорт

У Шепетівці стартувала відкрита Спартакіада з нагоди Дня Збройних сил України

Автор 16 грудня 2020, 10:34

15 грудня з нагоди Дня збройних сил України у Шепетівці розпочались змагання серед військовослужбовців та силових структур міста. Протягом наступних днів за першість змагатимуться команди Національної поліції, військовослужбовці військових частин міста, а також представники Державної служби з надзвичайних ситуацій Хмельниччини.

Змагання вже давно стали традиційними та з нетерпінням очікуються багатьма учасниками. Цього річ бажання позмагатися виявили шість команд: в/ч А4127 (3 містечко), в/ч А3730 (12 містечко), в/ч А2375 (5 містечко), 21ДПРЧ, Шепетівське відділення поліції, Шепетівський ремонтний завод та Державна установа Шепетівська виправна колонія №98. Команди змагатимуться у шести дисциплінах: поштовх гирі з двох рук (гирі по 24 кг.), підтягування, перетягування каната, міні-футбол, шахи та плавання.

15 грудня 2020 року на спортивному майданчику за адресою Проспект Миру 12А відбулося урочисте відкриття Спартакіади та розпочалися змагання з перетягування канату та міні-футболу.

Напевне, найбільш захоплюючим та видовищним видом Спартакіади стане змагання з перетягування канату. Боротьба була на стільки напруженою а команди виглядали настільки потужно, що в  якийсь момент здалося що канат діаметром близько 7 сантиметрів може не витримати. В  підсумку  перемогу виборола команд команда в/ч А3730,  якій вже багато років поспіль немає рівних у даному виді Спартакіади. Друге місце посіла команда 21 ДПРЧ. Третьою стала команда Шепетівського ремонтного заводу.

Змагання з міні-футболу проходили за коловою системою. Чемпіоном стала команда Шепетівського відділу поліції, здобувши перемогу у всіх матчах. Друге місце посіла команда Державної установи Шепетівської виправної колонії №98. Третє місце виборола команда в/ч А4127.

Під час проведення змагань всіх учасників було забезпечено гарячим чаєм та печивом від Шепетівської спілки ветеранів Афганістану.

Змагання організовано та проведено управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради спільно з ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради

Останнє редагування 16 грудня 2020, 11:11
0
репостів
0
репостів