Розділ Спорт

Завершився чемпіонат Шепетівщини з футболу

Автор 25 червня 2020, 15:18

Завершився чемпіонат Шепетівської районної організації ВФСТ «Колос» АПК України з футболу серед команд КФК Шепетівського району та ОТГ, який був розпочатий ще у березні цього року.

Спортсмени, провівши перше коло матчів, були вимушені взяти, так би мовити, тайм-аут через пандемію коронавірусу. У чемпіонаті, який проходив за підтримки Хмельницької асоціації футболу, взяли участь десять команд. Тож тепер він добіг свого завершального етапу в умовах «адаптивного» карантину з дотриманням санітарних вимог та рекомендацій щодо проведення спортивно-масових заходів.

Відтак, 13–14 червня відбулися півфінали та фінал серед чотирьох команд.

За третє-четверте місця змагалися команди КФК Грицева та КФК Коськова Ленковецької ОТГ, де переможцями стали футболісти Грицівської ОТГ, які посіли третє місце.

У фіналі чемпіонату зустрілися футболісти села Жилинець Плесенської ОТГ та села Серединець Судилківської ОТГ. Поєдинок закінчився з рахунком 2:0 на користь жилинецьких футболістів, що й принесло їхній команді лаври переможця змагань, а серединчани посіли друге місце.

За підтримки Шепетівської РО ВФСТ «Колос» АПК України, Хмельницької асоціації футболу, Федерації футболу Шепетівського району та ОТГ переможці й призери змагань нагороджені кубком, медалями, дипломами відповідного ступеня та футбольними м’ячами. 

Було відзначено й кращих гравців чемпіонату. Так, кращий воротар — Микола Михайлевський (КФК Жилинці), кращий захисник — Вадим Грищук (КФК Коськів), кращий півзахисник — Олександр Шемчук (КФК Серединці), кращий нападник — Костянтин Дембіцький (КФК Гриців) нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Провідний спеціаліст ШРО ВФСТ «Колос» АПК України Віктор Козійчук

0
репостів
0
репостів