Розділ Спорт

Відбувся турнір з волейболу

Автор sportinshepet.at.ua 18 лютого 2013, 16:12

В рамках святкування 69-ої річниці визволення м.Шепетівки від німецько-фашистських загарбників, 17 лютого в спортзалі «Локомотив» пройшли змагання з волейболу серед чоловічих команд. В змаганнях прийняли участь 6 команд: «Медик», «Лісівник», ШВК №98, в/ч А0757, Шепетівське ОДПІ та гості з м.Славути команда «Сокіл».

Команди були поділені на дві групи. Команди, які займали перші місця в своїх групах боролися за перше місце в турнірі. Команди, які посідали другі місця боролися за третє місце. Матчі між командами проходили до двох перемог по партіям.

Після напруженої та емоціональної боротьби в групах, в матчі за третє місце зійшлися команда «Медик» та молода команда гостей «Сокіл». Лише за підсумками трьох партій більш юним соколятам вдалося здобути перемогу та завоювати третє місце в турнірі.

Не менш захоплюючим видався і матч за перше місце, в якому зустрічалися команди «Лісівник» та ШВК №98. По ходу зустрічі команди йшли очко в очко - почергово вириваючись вперед. Програвши в першій партії з рахунком 20-25, команда ШВК №98 взяла реванш у другій з рахунком 25-21. Емоції зашкалювали, глядачі не втомлювалися підтримувати своїх улюбленців. В третій партії хід боротьби не змінився. Команди вперто не бажали поступатися:м’яч подовгу зависав над ігровою площадкою, гравці не шкодували себе. Але в кінці третоьї партії лісівникам хватило секундної розконцентрації суперника щоб здобути таку бажану перемогу в змаганні. Партія завершилася з рахунком 15-12. Отже, перше місце посіла команда «Лісівник», друге – команда ШВК №98, третьою стала команда «Сокіл» (м.Славута).

Команди нагороджені грамотами. Команда-переможець виборола кубок відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

Останнє редагування 25 лютого 2013, 18:13

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів