Розділ Спорт

Школярі змагалися у влучності стрільби з пневматичної зброї

Автор 21 жовтня 2019, 15:10

17 жовтня пройшли традиційні змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед команд шкіл міста. Захід присвячений Дню захисника України та Дню Українського козацтва.

Участь у змаганнях взяли 14 команд: Пансіон, НВК №1, «Колос», ЗОШ№8, СЗОШ №2, ЗОШ №1, ЗОШ №4, ЗОШ №5 (НВК№2), «Військовий ліцей», ЗОШ №6, ЗОШ №3, НВК №3, ЗОШ с.Пліщин, команда професійного ліцею «Коледж». Команди складалися з 4 учасників: двох дівчат та двох юнаків. Учасники змагалися у двох вправах: ПГ-1 (пневматична гвинтівка, відстань до цілі 10 метрів, стрільба стоячи) та ПП-1 (пневматичний пістолет, відстань до цілі 10-м, дозволялась стрільба з двох рук). При виконані вправи учасники спочатку виконували по три пробних постріли, ознайомлювалися зі зброєю. Після цього вони виконували п’ять залікових пострілів.

Переможці та призери у змаганні визначалися в командному та в особистому заліках.

Отже, в особистому заліку маємо особисті результати:

Пневматичний пістолет:

Дівчата

1 місце – Бавика Анна

2 місце – Мшанецька Тетяна

3 місце – Парфенюк Валерія

Юнаки

1 місце – Галицький Максим

2 місце – Ващенко Максим

3 місце – Янда Денис

Пневматична гвинтівка:

Дівчата

1 місце — Тригубець Вікторія

2 місце — Чумак Олександра

3 місце — Українець Владислава

Юнаки

1 місце – Бойко Олексій

2 місце – Савчук Михайло

3 місце – Панфілов Микола

У командному заліку перемогу святкувала команда ЗОШ №1, яка записала в свій актив 106 очок. Друге місце посіла команда ЗОШ № 6 (100 очок). Третьою стала команда СЗОШ № 2 (95 очок).

Усі призери в особистому заліку були нагороджені грамотами та медалями від управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Також команда переможець нагороджена кубком від управління у справах сім’ї молоді та спорту.

Змагання організовано та проведено спільно, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори та учасники змагань висловлюють щиру подяку НВК №1 за надану допомогу в проведені заходу.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів