Розділ Спорт

Для шепетівських бойових самбістів відкрився новий зал боксу

Автор 15 березня 2017, 18:24
10 березня 2017 в клубі бойового самбо «Пересвєт» (приміщення спортзалу «Локомотив») відбулася презентація залу для тренувань з боксу. Про це повідомила Хмельницька обласна федерація бойового самбо.

У дружній атмосфері, в присутності президента Хмельницької обласної федерації бойового самбо Марчука А.І., президента СК «Пересвіт» Рудича О.В., і спортсменів міста Шепетівки, від генерального директора Торгового дому «Шепетівський цукор» Агаркова Миколи Миколайовича, вручений сертифікат на спортивні мати і борцівські покриття.

 «Це важлива складова, яка довершила ідею боксерського залу і надала можливість повноцінно займатися спортом в умовах, які відповідають реальності - розмірами справжнього рингу», - зазначив керівник СК «Пересвіт» Рудич Олег Володимирович, за яку всі члени спортклубу дуже вдячні. На такий подарунок вони чекали з нетерпінням вже тривалий час, адже молодь яка тренувалася, давно потребувала комфортних, призначених для фізичних навантажень умов.

Інтереси молодого покоління, їх бажання вести здоровий спосіб життя, формувати сильні особистості слід заохочувати і спрямовувати в правильному напрямку, особливо з цим погодяться батьки, таку думку висловив комерційний директор Торгового дому «Шепетівський цукор» Яворський Євген Олександрович. Він є спортсменом, переможцем багатьох змагань і також тренувався в СК «Пересвіт» і давно бажає для приміщення змін, кращих умов. Вручаючи подарунковий сертифікат на спортивні мати будівництва та ремонту від Шепетівського цукрового комбінату, Євген Яворський зазначив, коли є однодумці, партнери і благодійники, це добре, це допомагає йти далі, встановленого, бажаного курсу і вірити, що все збудеться! Також він додав, надаючи установки маленьким спортсменам і дорослим переможцям, щоб не забували про товаришів і колег по спорту, щоб так само допомагали один одному і надавали руку підтримки, при першій можливості.

Микола Агарков, будучи почесним президентом Федерації бойового самбо Хмельницької області, неодноразово повторював, що «спорт виховує гідних майбутніх чоловіків, захисників держави і сильних духом людей», тому Торговий дім «Шепетівський цукор» постійно підтримує проведення обласних та всеукраїнських змагань для гідного їх здійснення, залучення ще більшої кількості учасників і бажаючих допомогти молоді у втіленні їх мрії.

Так само вважає, Олександр Марчук - президент Хмельницької обласної федерації бойового самбо, який також був присутній на заході в п'ятницю. Він висловив і вручив главі цукрового комбінату подяку за вагомий внесок в розвиток бойового самбо. Відзначивши при цьому, що надання фінансової підтримки молодим спортсменам, сприяння діяльності клубів федерації, популяризація українського спорту зараз дуже необхідні, і в цьому їх погляди з Миколою Миколайовичем збігаються, за що вони дуже вдячні і цінують таку потужну підтримку.

Кожен з нас погодиться що спорт, це не тільки загартовування особистості, це ще й виховання, дружби і комунікації, зростання в колективі, підтримка один одного, загальні теми, проблеми і рішення, минулі і нинішні переможці завжди дотримувалися цієї істини, так стверджує і керівник СК «Пересвіт» Олег Рудич, закликаючи приєднаються до їх команди.
Останнє редагування 16 березня 2017, 14:42
0
репостів
0
репостів