Розділ Спорт

В обласному фестивалі "Тато, мама, я – спортивна сім'я" перемогла сім’я з Шепетівки

Автор 28 квітня 2015, 16:31
25.04.2015р. у спортивному залі політехнічного коледжу обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» провів обласний фестиваль "Тато, мама, я – спортивна сім'я".
Мета даного заходу:формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом; зміцнення психологічних та емоційних стосунків у сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей; спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

З вітальним словом  до учасників фестивалю звернувся директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» - Олександр Якушев.

У обласному фестивалі взяли участь переможці І етапу міських та районних змагань, які нещодавно відбулись у населених пунктах області. Від міста Шепетівки приймала участь сім’я Гетманчуків. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і з мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Свою майстерність та спритність сім’ї показували у естафетах: "Мисливство","Флорбол","Метання дротиків у ціль", "Вправний обруч", "Веселий мішок", "Гонка повітряних куль " та у спортивній вікторині.

І місце  зайняла сім'я  Гетманчуків (м. Шепетівка), яка вже не вперше виборює золото. ІІ місце посіла сім'я Рубіних (м. Славута) і ІІІ місце - сім'я Маліновських (Віньковецький район).

Це було справжнє свято для учасників заходу. Батьки і діти отримали незабутнє враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Команди нагороджені грамотами, медалями, вимпелами та  призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Також, хотілося б зазначити, що як перемежці обласного фестивалю, сім’я Гетманчуків вже у травні змагатиметься у Всеукраїнському фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я» за право називатися найспортивнішою сім’єю України.

Ще раз вітаємо переможців змагань!

Фотозвіт із змагань

0
репостів
0
репостів