Розділ Події

Для шепетівських ОСББ провели навчання

Автор 18 грудня 2019, 13:23

17 грудня представники ОСББ міста Шепетівка пройшли навчання на тренінгу «Налагодження роботи та поточна діяльність ОСББ».

Під час заходу учасникам надали інформацію щодо налагодження роботи ОСББ, покращення фінансової дисципліни,  створення фондів та кошторису ОСББ, а також детально була представлена програма Фонду енергоефективності «Енергодім».

Тренінг проведено в рамках проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES), за підтримки громадської організації «Хмельницька обласна асоціація ОСББ» та виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

До участі в проекті запрошуються: ініціативні групи на місцях, які хочуть створити ОСББ, існуючі ОСББ, а також житлово-будівельні кооперативи, які мають бажання перереєструватись в ОСББ, для цього необхідно зареєструватись на онлайн-платформі http://houses.in.ua.

11

Програма Фонду Енергоефективності надасть можливість отримати грант, виключно, для будинків з ОСББ. Це дозволить направити ресурси на одну із найбільш енерговитратних ділянок у сфері житлово-комунального господарства – багатоквартирних будинків, співвласники у яких організувалися з метою управління спільним майном.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів