Розділ Події

На площі Шевченка було пошкоджено Великодню інсталяцію

Тиждень тому завершилось оформлення центру Шепетівки до Великодніх свят. 30 квітня серед цієї інсталяції вже відбувся фестиваль «Великодні візерунки». Та вже сьогодні прес служба міської ради повідомила, що інсталяцію було пошкоджено.

Діти та дорослі весело проводили час, насолоджувались концертом на сцені, брали участь у майстер-класах та фотографувалися біля встановлених до свята великодніх композицій. Усіх тішило, що прикраси ніхто не пошкодив та не вкрав, як це уже бувало. Проте, 3 травня помітили, що хтось уже мірявся силою із писанками встановленими навколо великої клумби - декілька погнули та одну зламали. Сумно, що деякі шепетівчани заради розваги нехтують законом, псують майно та зневажливо ставляться до праці та творчих здобутків діток, які долучилися до виготовлення цих прикрас.

Щоправда, доказів, що пошкодження - справа рук вандалів, поки що немає. Відео камер спостереження з міської ради поки що ніхто не перевіряв, але на них надії мало, адже в тому напрямку якість зйомки вночі не надто гарна.

Відео

0
репостів
0
репостів