Розділ Події

У Шепетівці вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Автор 16 лютого 2018, 14:19

15 лютого у міському будинку культури відбувся тематичний вечір з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Україна вшановує воїнів-інтернаціоналістів у день, коли в 1989 році завершилося виведення радянських військ з Республіки Афганістан.

Заступник міського голови Наталія Стасюк привітала ветеранів з пам'ятною датою, подякувала за активну громадянську позицію та вагомий вклад у патріотичне виховання молоді. Найбільш активні учасники спілки ветеранів Афганістану були відзначені почесними грамотами Шепетівської міської ради та 20 членів громадської організації отримали одноразову грошову допомогу з нагоди свята.

Також участь у вечорі взяли голова районної державної адміністрації Роман Підопригора, голова районної ради Петро Дзяворук та помічник народного депутата України Романа Мацоли – Ірина Топчій.

Присутні вшанували загиблих у боях та тих, хто не дожив до цього дня, хвилиною мовчання. Делегація з представників Шепетівської спілки ветеранів Афганістану поклала квіти до пам'ятного знаку афганцям.

Приєднались до привітань муніципальний оркестр, виконавши композицію "Місто спить", чоловіча вокальна група під керівництвом Валентини Шевчук та ансамбль скрипалів "Експромт" своїм "Романсом". Справжнім подарунком було виконання пісень воїном-інтернаціоналістом Іваном Федасом під гітару.

Вразили неймовірними виступами зразковий дитячий театр естрадної пісні "Водограй", "віватівці" виконали вальс, а народний аматорський ансамбль "Ретро" подарував композицію "Доля".

У холі міського будинку культури діяла виставка, яка відображала події того часу.

Інформаційний відділ Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів