Розділ Події

У місті почались перебої із рухом "одинички"

Автор 01 грудня 2016, 21:46
Сьогодні шепетівчани могли спостерігати аномальне скупчення людей на зупинках, де пролягає маршрут автобусу №1 сполученням „Залізничний вокзал – Судилків”. Як виявилось пере­ві­зник, без жодних попереджень, від­мо­вив­ся пере­во­зи­ти паса­жи­рів за цим маршрутом із 1 гру­дня.
Ще раніше на виконання постанови Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області від 13.04.2016 року (справа №688/232/16-а), яка набрала законної сили 14.07.2016 року і якою визнано протиправним рішення конкурсного комітету по визначенню перевізників пасажирів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування м.Шепетівки від 16.06.2016 року та рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради Хмельницької області № 120 від 18.06.2015 року «Про визначення переможців конкурсу на міських маршрутах № 1, №4 та № 5-А» в частині визнання переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування №1«Залізничний вокзал - Судилків» в звичайному режимі руху та режимі маршрутного таксі - перевізника Дацюк Т.М., рішенням виконавчого комітету Шепетівської міської ради №250 від 24.11.2016р. «Про виконання постанов суду та оголошення конкурсу на міському автобусному маршруті загального користування №1 «Залізничний вокзал-Судилків» з 1 грудня 2016р. розірвано договір на перевезення пасажирів автомобільним транспортом №2 від 06.07.2015 року укладеного між автомобільним перевізником ФОП Дацюк Т.М. та виконавчим комітетом Шепетівської міської ради щодо перевезення пасажирів в міському автомобільному транспорті загального користування в режимі маршрутного таксі та в звичайному режимі руху (окремі рейси) на маршруті №1 «Залізничний вокзал – Судилків» та оголошено конкурс по визначенню перевізників на перевезення пасажирів в міському автомобільному транспорті загального користування в режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху ( окремі рейси ) на маршрут №1 «Залізничний вокзал – Судилків».

Якщо пояснити простими словами, то один із учасників конкурсу на маршрути перевезень ПрАТ «Шепе­тів­ське АТП-16807» виграв позов щодо певних порушень на конкурсі перевізників, через що його було скасовано. Міська влада змушена була оголосити новий конкурс, який триватиме біля трьох місяців. На цей час була усна домовленість щодо подальшого обслуговування маршрутів перевізником Дацюк Т.М., та по незрозумілій причині її не було дотримано.

Вже в 10:30 у міськви­кон­ко­мі тер­мі­но­во скли­ка­ли поза­чер­го­вий викон­ком. Чле­ни викон­ко­му вирі­ши­ли:
— При­зна­чи­ти тим­ча­со­во, до про­ве­де­н­ня кон­кур­су, для вико­на­н­ня пере­ве­зе­нь паса­жи­рів на місько­му авто­бу­сно­му мар­шру­ті загаль­но­го кори­сту­ва­н­ня №1 «Залі­зни­чний вок­зал – Судил­ків» авто­мо­біль­но­го пере­ві­зни­ка ПрАТ «Шепе­тів­ське АТП 16807» та укла­сти з ним тим­ча­со­вий дого­вір на пере­ве­зе­н­ня паса­жи­рів на мар­шру­ті загаль­но­го кори­сту­ва­н­ня в зви­чай­но­му режи­мі руху та в режи­мі руху мар­шру­тно­го таксі №1 «Залі­зни­чний вок­зал – Судил­ків» на строк до 3-х міся­ців з 02.12.2016 року до 28.02.2017 року.
Вже у п’ятницю, 2 гру­дня на мар­шру­ті №1 буде кур­су­ва­ти кіль­ка мар­шру­ток. А з поне­діл­ка пере­ві­зник пообі­цяв від­но­ви­ти рух гро­мад­сько­го транс­пор­ту за зви­чним гра­фі­ком.
Останнє редагування 01 грудня 2016, 22:59
0
репостів
0
репостів