Розділ Події

Шепетівські ракетники відпрацювали маневрені дії та "засідку"

Автор 15 серпня 2016, 15:45
В рамках командно-штабних навчань "Небесний Щит – 2016" під керівництвом першого заступника Начальника Генерального Штабу, Шепетівський зенітний ракетний полк Повітряного командування "Захід" здійснив маневр підрозділами комбінованим способом та залізничним транспортом у райони призначення. Про це повідомили в прес-центрі ПвК «Захід».
У складі мобільно-вогневої групи, в яку входили не лише підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних Сил, а й підрозділи протиповітряної оборони Сухопутних Військ. Група виконувала завдання на навчальному полігоні, де відпрацьовувалися маневрені дії сил і засобів протиповітряної оборони та дії "засідки". Окрім того зенітне ракетно-артилерійське прикриття підрозділів Сухопутних Військ від дій ударної авіації. 

Основними завданнями підрозділів було своєчасне здійснення маневру та зайняття стартових позицій у нових позиційних районах, а також відбиття нападу умовного повітряного противника. 
В загальному всі завдання, які були визначені особовому складу зенітних ракетних підрозділів – виконані своєчасно та на вищому рівні. Військовослужбовці продемонстрували свою майстерність у виконанні нормативів, а саме переведенні техніки з похідного положення у бойове. Здійснення маневру в темний час доби, завантаження техніки на залізничний транспорт та розвантаження. А також бойові обслуги працювали по реальній авіації, яка імітувала повітряного противника
Так зауважив начальник зенітних ракетних військ Повітряного командування "Захід" полковник Сергій Бутримович.
0
репостів
0
репостів