Розділ Події

Шепетівку відвідав Олег Тягнибок

Автор Dj Os 07 березня 2012, 00:08
Олег Тягнибок на зустрічі в Шепетівці 6 березня 2012 року Олег Тягнибок на зустрічі в Шепетівці 6 березня 2012 року

6 березня о 19.00 у приміщенні музею ім. М.Островського відбулася зустріч з головою Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олегом Тягнибоком. Також були присутні голова шепетівського осередку партії, депутат міської ради Одуд Богдан Михайлович та  голова Хмельницької "Свободи", депутат обласної ради Ігор Сабій.

Невеличка зала в музеї була вщент заповнена людьми. Організатори зустрічі явно не розраховували на таку кількість бажаючих послухати Олега Тягнибока, люди щільно сиділи на лавах, стояли в проходах та біля входу в актовий зал.

При вході до музею також відбувався імпровізований мітинг, учасниками якого стали невеличка кількість людей. Хто вони і за що виступають було дуже важко розібрати, з гасел було важко розібрати слова, транспорантів в руках не було, а після приїзду Олега Тягнибока люди, які мітингували швиденько зникли. Казали, що це комуністи Шепетівки протестують проти появи в місті голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Але найбільш вірогідною причиною цього мітингу я вважаю цілеспрямовану провокацію влади, яку яскраво змалювала в свому дописі на форуму анонімний користувач - http://shepetivka.km.ua/forums/suspilstvo-polityka-novyny-ekonomika/75856-lytse-opozytsii.html

Сама зустріч відбувалась в форматі виступу гостя та наступних запитань до нього із зали. Але так як на зустрічі не було модератора, то виступ та запитання тісно переплітались і в підсумку вийшла тепла невимушена розмова. До цього зі словом про ситуацію в Шепетівці та області також виступили Богдан Одуд та Ігор Сабій.

Олег Тягнибок в основному розповідав про призначення президентом нових міністрів оборони та голови Служби Безпеки України, про політику телевізійних каналів України та національної телекоманії зокрема, відповідав на питання із залу про Комітет опору диктатурі, спільний опозиційний список "мажоритарників" на майбутніх парламентських виборах, про нові намагання влади змінити закон про вибори та потенційних "тушок". Більше деталей ви можете переглянути на доданому до новини відео.

Хотілось би відмітити також різку заяву Олега Тягнибока:

"Існує 2 методи зміни влади:парламентський та революційний. Доки Господь дає нам можливість парламентським методом погнати цю владу ми зобов'зані скористатись цим мінімальним шансом і змінити владу і систему влади, якщо нам цього не вдасться зробити, всім разом, ну тоді я вас можу запевнити, що приїду до вас і першим буду закликати виходити на вулицю, брати коси, вила і голити все напрво і наліво, боротися за свої права. " 

Останнє редагування 07 березня 2012, 05:33

Відео

0
репостів
0
репостів