Лице опозиції
- Автор теми
- Відвідувач
Головам місцевих організацій Партії регіонів
Ю. Тимошенко передала соратникам лист з колонії під заголовком «Хочу поставити кілька пріоритетних завдань».
1. «Ключ до усунення режиму – в єдності опозиції , аж до єдиного партійного списку.
2. «Не допустіть висунення і обрання випадкових, не перевірених часом і боротьбою людей. У нашій команді більше не повинно бути щурів»
3. « Вам невідкладно треба йти до людей в регіони і розповідати в якій небезпеці опинилась наша країна, в якій небезпеці життя кожного українця . Кожну хвилину свого часу віддайте спілкуванню з людьми в селах, містах, на підприємствах, у дворах. Не реклам на телебаченні, а розмова очі в очі з народом дасть вам шанс змінити ситуацію. Не упустіть час!»
4. «Не дайте до парламентських виборів новітнім клептоманам забрати у країни стратегічні об’єкти – землю, газотранспортну систему . Зробіть все можливе, щоб країна протрималась до ліквідації режиму. Я буду з вами приймати рішення , працювати щодня і наближати Перемогу»
Брехливою нахабною риторикою Тимошенко зомбує своїх овець на «ратні» виборчі здобутки. А вояжери чітко виконують її вказівки. Штурмують сесійні зали, йдуть до людей.
Так, 28 лютого в селищі Ярмолинці Хмельницької області, Генадій Москаль зустрівся з 20-ма своїми прихильниками. Нардеп вів себе агресивно, нахабно, запевняв присутніх , що ситуація в Україні є критичною в усіх сферах. До цього опозиціонер побував в Чернівецькій, Вінницькій та в ін. областях. Намагався дестабілізувати роботу органів виконавчої влади місцевого самоврядування. Обливав брудом Президента, прем’єр- міністра,обласних керівників. Проте, «концертний тур» артиста погорілого збанкрутілого театру абсурду Москаля не впливає на імідж влади та партії загалом. В Ярмолинцях відсіч «засланцю» дала голова районної організаці Партії регіонів Чмуневич Марія Тихонівна, яка прийшла на зібрання та вступила в жорстку дискусію з Москалем, чим заставила його нервувати та показати своє справжнє блудне обличчя, скинути овечу шкуру..
Агресивність та підступність опозиційних щурів буде зростати. Вам необхідно чітко реагувати на приїзд москалів, свободівців та інших засланців. Партія регіонів має дати жорстку відсіч цим провокаторам , ганьбити їх, блокувати, зривати всіма засобами їх «сходки», викривати недолуге політиканство, проганяти їх з території. Діяти впевнено , переконано, наступально!!!
- На повну силу включити в роботу «Двадцятки» оперативного реагування.
- Найбільш обізнаних, підготовлених партійців включати в жорстку дискусію з москалями, свободівцями бютівцями ,та іншими засланцями.
- Групам оперативного реагування всіма засобами і формами політичної боротьби блокувати місця «сходок» опозиціонерів.Скандувати «Геть москалів з Хмельниччини» , «Свободу геть», «Ганьба провокаторам», «Фашизму- нацизму- ні»та ін.. !!!
- Здійснювати психологічний тиск і з ганьбою виганяти вояжерівз Хмельниччини.
- Наші активні дії мають стати яскравим інформаційним приводом для ЗМІ, який би засвідчував , що місцеві жителі не дадуть спаплюжити здобутки президента , прем’єр- міністра, губернатора.
- Робити відео-фотозйомки,тексти,фото-відеоматеріалами звітувати ХООПР.
Постійно тримати під контролем появу вояжерів . Попередньо готувати їм «достойну» зустріч і повідомляти про це кураторів.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- bodya
- Молодший учасник
- Дописи: 23
- Подяка отримана: 1
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Шо ж ви відео не зняли як Москаля травили?Робити відео-фотозйомки,тексти,фото-відеоматеріалами звітувати ХООПР.
Venera ваш заклик окрім сміху нічого більше не викликає. Видно від корита дуже важко відходити
- printf
- Учасник-експерт
- Дописи: 145
- Подяка отримана: 42
Земля останется на Украине а вот за Юлино предательство будем платить огромные суммы валютой другому государству .bodya пише: Я на даний момент нічого корисного в діях ПР не бачу, абсолютно нічого не було доброго зроблено, тільки відстоювання своїх інтересів, роздавання землі регіоналам
"Бывший президент Украины Виктор Ющенко не считает политическим судебный процесс по делу экс-премьера Юлии Тимошенко. В интервью Ющенко сравнил суд над Тимошенко с процессом над экс-президентом Франции Жаком Шираком.
"Экс-президента судят за то, что он нанял на работу однопартийца 20 лет назад, когда еще был мэром Парижа. И знаете, там я ни разу не слышал, что это дело - политическое.
У нас страна получила газовый договор с базовой ценой $450 на 10 лет, оставив ставку транзита на уровне в 3-4 раза ниже европейской. И вы называете это не правовым, а политическим вопросом?!", - сказал Ющенко.
."
if( sizeof( (*) (*) ) >=2){ ShowMessage("BUST!!!");}
- Filini
- Платиновий учасник
- printf
- Учасник-експерт
- Дописи: 145
- Подяка отримана: 42
if( sizeof( (*) (*) ) >=2){ ShowMessage("BUST!!!");}
- Filini
- Платиновий учасник
Цим відео ви дали відподвіь за мене, я виступаю не за підтримку когось, ті кого варто підтримувати не мають рейтингу серед простого люду. Я виступаю зараз за те щоб відібрати корито у цих злодіїв, що зараз при владі. Місцеву владу Шепетівки це стосується не менше.
- Автор теми
- Відвідувач
- bodya
- Молодший учасник
- Дописи: 23
- Подяка отримана: 1