Лице опозиції

• Відвідувач
  • Відвідувач
06 бер. 2012 16:48 #75856 від
Лице опозиції був створений
01.03.2012

Головам місцевих організацій Партії регіонів
Ю. Тимошенко передала соратникам лист з колонії під заголовком «Хочу поставити кілька пріоритетних завдань».
1. «Ключ до усунення режиму – в єдності опозиції , аж до єдиного партійного списку.
2. «Не допустіть висунення і обрання випадкових, не перевірених часом і боротьбою людей. У нашій команді більше не повинно бути щурів»
3. « Вам невідкладно треба йти до людей в регіони і розповідати в якій небезпеці опинилась наша країна, в якій небезпеці життя кожного українця . Кожну хвилину свого часу віддайте спілкуванню з людьми в селах, містах, на підприємствах, у дворах. Не реклам на телебаченні, а розмова очі в очі з народом дасть вам шанс змінити ситуацію. Не упустіть час!»
4. «Не дайте до парламентських виборів новітнім клептоманам забрати у країни стратегічні об’єкти – землю, газотранспортну систему . Зробіть все можливе, щоб країна протрималась до ліквідації режиму. Я буду з вами приймати рішення , працювати щодня і наближати Перемогу»
Брехливою нахабною риторикою Тимошенко зомбує своїх овець на «ратні» виборчі здобутки. А вояжери чітко виконують її вказівки. Штурмують сесійні зали, йдуть до людей.
Так, 28 лютого в селищі Ярмолинці Хмельницької області, Генадій Москаль зустрівся з 20-ма своїми прихильниками. Нардеп вів себе агресивно, нахабно, запевняв присутніх , що ситуація в Україні є критичною в усіх сферах. До цього опозиціонер побував в Чернівецькій, Вінницькій та в ін. областях. Намагався дестабілізувати роботу органів виконавчої влади місцевого самоврядування. Обливав брудом Президента, прем’єр- міністра,обласних керівників. Проте, «концертний тур» артиста погорілого збанкрутілого театру абсурду Москаля не впливає на імідж влади та партії загалом. В Ярмолинцях відсіч «засланцю» дала голова районної організаці Партії регіонів Чмуневич Марія Тихонівна, яка прийшла на зібрання та вступила в жорстку дискусію з Москалем, чим заставила його нервувати та показати своє справжнє блудне обличчя, скинути овечу шкуру..
Агресивність та підступність опозиційних щурів буде зростати. Вам необхідно чітко реагувати на приїзд москалів, свободівців та інших засланців. Партія регіонів має дати жорстку відсіч цим провокаторам , ганьбити їх, блокувати, зривати всіма засобами їх «сходки», викривати недолуге політиканство, проганяти їх з території. Діяти впевнено , переконано, наступально!!!
- На повну силу включити в роботу «Двадцятки» оперативного реагування.
- Найбільш обізнаних, підготовлених партійців включати в жорстку дискусію з москалями, свободівцями бютівцями ,та іншими засланцями.
- Групам оперативного реагування всіма засобами і формами політичної боротьби блокувати місця «сходок» опозиціонерів.Скандувати «Геть москалів з Хмельниччини» , «Свободу геть», «Ганьба провокаторам», «Фашизму- нацизму- ні»та ін.. !!!
- Здійснювати психологічний тиск і з ганьбою виганяти вояжерівз Хмельниччини.
- Наші активні дії мають стати яскравим інформаційним приводом для ЗМІ, який би засвідчував , що місцеві жителі не дадуть спаплюжити здобутки президента , прем’єр- міністра, губернатора.
- Робити відео-фотозйомки,тексти,фото-відеоматеріалами звітувати ХООПР.
Постійно тримати під контролем появу вояжерів . Попередньо готувати їм «достойну» зустріч і повідомляти про це кураторів.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• bodya
  • bodya аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
06 бер. 2012 17:08 #75857 від bodya
Відповідь від bodya у темі Re: Тягнибок у Шепетівці
А я не розумію чому Венера так проти опозиції. Ви почали лити бруд на опозицію, але нічого не сказали, що зробила доброго ПР, особливо В Шепетівці. Я на даний момент нічого корисного в діях ПР не бачу, абсолютно нічого не було доброго зроблено, тільки відстоювання своїх інтересів, роздавання землі регіоналам, відмивання грошей (бювет, памятник Вірі, Надії, Любові). Як ви коментуєте такі речі? А те як мер повиганяв людей з роботи, які сумлінно працювали і доречі наскільки мені відомо суд всіх поновив на роботі, це значить, що вигнали їх несправедливо. Чи це є нормально в нашому суспільстві? А ще забула сказати, що всім відомо про регіоналів-хабарників. Я маю на увазі Антонюка і медуху, а ще Ядуху і рибку. Як ви це поясните?

• Filini
  • Filini аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
06 бер. 2012 18:01 #75860 від Filini
Відповідь від Filini у темі Re: Тягнибок у Шепетівці
:lol: Venera не смішіть народ. Щоб хоч взяти ваші слова до уваги ви хоча б не писали анонімно. А взагалі не переживайте, народ так і зробить як ви написали, але з однією відмінністю - замість опозиціонерів тиск громада буде здійснювати на регіоналів! Тому що країну розікрала не "Свобода" чи пан Москаль, а люди які зараз при владі. Кінець біло-блакитному нашестю недалекий, очевидно це не останній істеричний пост від регіонишиів :whistle:

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
06 бер. 2012 18:14 #75861 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Re: Тягнибок у Шепетівці

Робити відео-фотозйомки,тексти,фото-відеоматеріалами звітувати ХООПР.

Шо ж ви відео не зняли як Москаля травили? :lol:
Venera ваш заклик окрім сміху нічого більше не викликає. Видно від корита дуже важко відходити :)

• printf
  • printf аватар
  • Учасник-експерт
  • Учасник-експерт
Більше
06 бер. 2012 21:00 #75863 від printf
Відповідь від printf у темі Re: Тягнибок у Шепетівці

bodya пише: Я на даний момент нічого корисного в діях ПР не бачу, абсолютно нічого не було доброго зроблено, тільки відстоювання своїх інтересів, роздавання землі регіоналам

Земля останется на Украине а вот за Юлино предательство будем платить огромные суммы валютой другому государству .
"Бывший президент Украины Виктор Ющенко не считает политическим судебный процесс по делу экс-премьера Юлии Тимошенко. В интервью Ющенко сравнил суд над Тимошенко с процессом над экс-президентом Франции Жаком Шираком.

"Экс-президента судят за то, что он нанял на работу однопартийца 20 лет назад, когда еще был мэром Парижа. И знаете, там я ни разу не слышал, что это дело - политическое.

У нас страна получила газовый договор с базовой ценой $450 на 10 лет, оставив ставку транзита на уровне в 3-4 раза ниже европейской. И вы называете это не правовым, а политическим вопросом?!", - сказал Ющенко.
."

if( sizeof( (*) (*) ) >=2){ ShowMessage("BUST!!!");}
Ці користувачі подякували: LuK

• Filini
  • Filini аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
06 бер. 2012 22:01 #75865 від Filini
А ви десь бачили тут агітацію за Юлю Тимошенко? Тим паче чому ви не згадуєте розрекламовану знижку на газ при здачі частини української території Януковичем? З такими знижками ми платимо найвищу в Європі ціну за газ.

• printf
  • printf аватар
  • Учасник-експерт
  • Учасник-експерт
Більше
06 бер. 2012 22:58 #75867 від printf
Відповідь від printf у темі Re: Тягнибок у Шепетівці

if( sizeof( (*) (*) ) >=2){ ShowMessage("BUST!!!");}
Ці користувачі подякували: admin, Filini

• Filini
  • Filini аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
07 бер. 2012 00:04 #75870 від Filini
Адекватна пісня на злобу дня. Дуже дякую за неї.
Цим відео ви дали відподвіь за мене, я виступаю не за підтримку когось, ті кого варто підтримувати не мають рейтингу серед простого люду. Я виступаю зараз за те щоб відібрати корито у цих злодіїв, що зараз при владі. Місцеву владу Шепетівки це стосується не менше.
Ці користувачі подякували: Lego

• Відвідувач
  • Відвідувач
09 бер. 2012 16:19 #75920 від
Відповідь від у темі Re: Тягнибок у Шепетівці
Та яка вона Венера? Хоча, я не заперечую - щось венеречне в неї точно є...

• bodya
  • bodya аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
09 бер. 2012 17:37 #75922 від bodya
Відповідь від bodya у темі Re: Лице опозиції
Філіні, ти правий на 100%

Час відкриття сторінки: 0.087 секунд
0
репостів
0
репостів