Розділ Події

Шепетівчани попрощались із Сергієм Оврашко

Ось і дістався наш Герой до своєї малої Батьківщини. Сьогодні в останню путь Сергія Оврашка проводжали його земляки, близькі та рідні, друзі, бойові товариші, а також вся владна верхівка міста і району. Близько двох тисяч шепетівчан прийшли на площу Шевченка віддати останню шану загиблому командиру розвідувально-диверсійної роти батальйону "Айдар".
Важко звикнути, коли дорослі чоловіки ллють сльози ріками. Серце розривається, коли бачиш чорні від горя обличчя членів сім'ї загиблого. Неможливо забути очі бойових побратимів, які одночасно сповнені як люті, так і неосяжної печалі від втрати.

Кожен раз сподіваєшся, що це остання загальноміська панахида за загиблими на війні нашими хлопцями, та, коли приходить нова печальна звістка, ти все одно горюєш як в перший раз, до цього неможливо звикнути. Нажаль, лише такі втрати повертають людей до реальності, лише так вони розуміють, що в країні війна і про це не можна забувати.

Після загальноміського прощання Сергія повезли в його рідне село Коськів Шепетівського району, де він знайшов свій вічний спочинок.

Від імені редакції сайту, хочу висловити щирі співчуття сім'ї Оврашків. Ми ніколи не забудемо Героя, який віддано боронив нашу Україну і віддав за неї найвищу ціну - життя.

Фотозвіт з місця подій

Останнє редагування 21 грудня 2014, 17:03

Відео

0
репостів
0
репостів