Розділ Події

У селі Рудня-Новенька на щиті зустріли Гончара Павла Олександровича

Автор 04 жовтня 2024, 16:27

4 жовтня 2024 року у Судилківській громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели жителя села Рудня-Новенька, Оборонця рідної землі, Героя – Захисника України, Гончара Павла Олександровича. Про це повідомили у сільскій раді.

Гончар П.О. народився 29 липня 1991 року в с. Рудня-Новенька. Тут пройшло дитинство та юність. Зростав доброзичливим, чуйним, щирим, ввічливим, відповідальним юнаком – таким був і в дорослому житті.

Навчався у Городнявській загальноосвітній школі. Після навчання – служба у ЗСУ.

У своєму молодому житті Гончар П.О. багато працював. У Його трудовій біографії є сторінки роботи оператором-заправником на АЗС UKRNAFTA (м.Шепетівка), була праця на ТОВ «Шепетівський гранкар’єр». Павла Олександровича поважали за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків, за добру вдачу та товариськість.

Павло був люблячим сином, чоловіком і татком. В один момент все забрала клята війна: у батьків – люблячого сина, у дружини – люблячого чоловіка, у донечки – найдорожчого татуся.

Гончар П.О. був мобілізований на військову службу Шепетівським РТЦК та СП у грудні 2023 року. Командир відділення телекомунікаційних систем ІТВ однієї з військових частин, сержант, хоробро захищав рідну землю на Сході України. Вірний Військовій присязі син України, патріот рідної землі, за мир в Україні віддав найдорожче – своє життя. Загинув 30 вересня 2024 року, мужньо виконавши військовий обов’язок, пов’язаний із захистом Батьківщини.

Сьогодні Павло Гончар востаннє побував на земних гостинах у батьківській оселі та рідному селі Рудня – Новенька. Провести Захисника до місця останнього спочинку прийшли побратими – військовослужбовці, представники духовенства, представники місцевої влади, жителі громади, друзі, вчителі, однокласники і всі, хто знав Павла. Односельці зустріли воїна та провели в останню дорогу живим коридором Шани. Плакали всі, бо болить і болітиме незагойна рана непоправної втрати, плакала природа, сльозами дощу огортаючи душу в смуток, біль та гіркоту.

Поховали Гончара П.О. в рідному селі Рудня-Новенька з усіма військовими почестями.

Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю Героя України. Світлий спомин про мужнього Захисника України Гончара П.О. назавжди залишиться в наших серцях.

Він наближав нашу Перемогу!

Слава і Шана Герою України!

Вічна і світла пам’ять…

Розпорядженням сільського голови 04, 05, 06 жовтня 2024 року оголошено днями жалоби в громаді

0
репостів
0
репостів