Розділ Події

У Нетішинській громаді прощались із військовим зв'язківцем Олексієм Дідичем

Автор 04 жовтня 2024, 13:54

Сьогодні, 4 жовтня, в осінній дощовий день, Нетішинська громада провела в останню дорогу вірного сина України, мужнього воїна, справжнього патріота Олексія Дідича. Навколішки, схиливши голови, з прапорами та квітами зустрічали Героя у Нетішині.

Біль розриває серце від самої думки, що зовсім нещодавно він тримав на руках дітей… Обіймав дружину… Жив, мріяв, будував плани на майбутнє… І в одну мить усе обірвала клята війна… Воїн-Захисник, старший сержант, начальник вузла зв’язку інформаційно-телекомунікаційного вузла в/ч А 4127 Олексій Дідич загинув 30 вересня, виконуючи бойове завдання, поблизу н.п. Курахово Донецької області від рашистської кулі.

Ще одне молоде життя обірвалося на самому злеті – душа 29-річного Олексія Дідича поповнила Небесне воїнство. Скільки доброго і світлого могло бути попереду у цього молодого красеня…

Рідні, близькі, друзі, представники влади, священнослужителі, жителі громади віддали шану 29-річному Захиснику. На площі перед будівлею виконкому прощалися з Воїном-Героєм. Люди не стримували сліз… Багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Героя до Собору архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ, де священнослужителі провели чин похорону.

Страшна війна забирає найкращих, залишаючи в серцях рани, яких не загоїти. Саме такі чоловіки – цвіт української нації, які гинуть від рук ненажерливих сусідів російської федерації.

Жодні слова не загоять ран на серцях рідних і не висушать сльози. Ми в неоціненому боргу перед славними воїнами України. Вшановуючи подвиг Олексія Дідича, низько вклоняємося в скорботі перед рідними Героя, розділяємо ваш біль.

Поховали загиблого захисника у селі Дятилівка, що у Славутській громаді.

Вічна пам’ять і слава мужньому Воїну-Захиснику! Доземний уклін! Він назавжди залишиться в нашій пам'яті справжнім патріотом та борцем за незалежність.

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів