Розділ Події

Молодий воїн загинув на Курщині: в останню дорогу провели Пашківського Олександра

Автор 28 серпня 2024, 12:12

26 серпня, стоячи на колінах, жителі Сахновецької громади проводжали в останню путь загиблого в боях за Україну, новітнього Героя, навідника десантно-штурмового відділення військової частини А 2582- Пашківського Олександра Андрійовича 13 лютого 1997 року народження.

Герой загинув 19.08.2024 року в с. Шептухівка Куреневсткого району Курської області. Олександру навіки залишилося 27 років.

Офіційний мітинг прощання відбувся у рідному селі Христівка у місцевому храмі. Провести Героя в останню дорогу прийшли рідні, друзі, керівництво громади, військовослужбовці, вчителі, небайдужі жителі громади...В скорботі присутні схилили голови та вшанували пам’ять захисника хвилиною мовчання

Сільський голова голова Олександр ШРЕЙДЕР висловив щире співчуття рідним загиблого Героя, подякував йому і всім воїнам, які віддали свої життя заради вільного і мирного майбутнього на нашій українській землі, стоячи на колінах віддав останню шану полеглому захиснику.

Військовий передав матері Олександра державний прапор України, а трикратний салют сповістив про те, що тут навіки знайшов свій спочинок вірний син України і над його могилою завжди майорітиме жовто-блакитний прапор.

Олександр загинув, щоб жили ми… І нам, і наступним поколінням жити з вічною пам’яттю й вічною вдячністю цим Героям, які в буденному житті були звичайними людьми, синами, чоловіками, батьками, братами, друзями…Сахновецька сільська рада висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким, односельчанам, всім, хто знав і любив Олександра… Нехай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати…

Герої не вмирають… Вони покидають поле бою на землі і ангелами у складі небесного війська оберігають рідну землю та свій народ.

Вічна, світла пам’ять і шана полеглому захиснику… Царство Небесне і вічний спокій…

Сахновецька сільська територіальна громада

Відео

0
репостів
0
репостів