Розділ Події

У Шепетівці День жалоби: у засвіти провели захисника Олександра Максимчука

Автор 20 серпня 2024, 16:35

Відійшов у засвіти Максимчук Олександр Миколайович, стрілець-помічник гранатометника другого механізованого відділення 3 механізованого взводу 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини.

Народився Олександр 17 березня 1983 року в місті Костопіль Рівненської області. Закінчив 9 класів місцевої загальноосвітньої школи №1 імені Т. Шевченка. У 2000 році закінчив філію вищого професійного училища №1 та отримав спеціальність «столяр-тесляр». Юнак на цьому не зупинився та продовжив навчання і вже в 2004 році закінчив Костопільське відділення технічного коледжу за спеціальністю «технік-будівельник». Олександр багато працював, удосконалювався, шукав себе.

Доля звела його з красунею шепетівчанкою Тетяною. У 2008 році закохані одружилися. Разом ростили та виховували двійко синів – Назарія та Кирила.

У 2010 році Олександр закінчує приватний вищий навчальний заклад «Рівненський інститут слов’янознавства» та отримує спеціальність «менеджер – економіст». Чоловік був відкритим до життя і людей, все робив з добром, щедрістю і турботою як до рідних, так і до знайомих, які зверталися за порадою чи допомогою. Завжди відповідально ставився до всього, за що брався, адже чесність і сумління крокували з ним по життю.

Працював Олександр в ПрАТ «ШепетівкаГаз» спочатку на посаді слюсара, а згодом – інженера з метрології.

Друзі та родина пригадують, що Олександр дуже любив життя, людей, друзів, рідну землю. Він був людиною відкритого, доброго серця та щирої душі, патріотом, який так мріяв про мирне небо над Україною та щасливе дитинство для синів.

У січні 2024 Олександр був мобілізований на військову службу. Пройшовши навчання в Україні та за кордоном, вирушив на виконання завдання у зону бойових дій.

Олександр назавжди залишиться у світлих спогадах мами Галини Миколаївни, тата Миколи Ананійовича, дружини Тетяни та синів Назарія та Кирила.

Світлий, добрий спомин про захисника України Олександра, назавжди залишиться у наших серцях! Вічна пам’ять і Слава Герою, який ціною власного життя захищав нашу державу від російського окупанта.

Вся Шепетівська громада сумує разом з родиною. 20 серпня оголошено Днем жалоби.

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів