Розділ Події

У Славуті прощалися із загиблим снайпером Івановським Євгенієм

Автор 20 травня 2024, 17:23

Не встигла Славутська громада оговтатися від болючої втрати Володимира Кушпіля, як знову нас охопило невимовне горе… Сьогодні доводиться проводжати в останню земну дорогу великого сина України, справжнього Героя, нашого земляка Івановського Євгенія Ігоровича, який віддав своє життя, боронячи рідну країну від ворожих окупантів.

Народився Євгеній 20 травня 1984 року в місті Кіровське Шахтарського району Донецької області. Згодом з родиною переїхав до Славути.

З 1991 по 2001 роки навчався у Славутській ЗОШ №4. Після чого довгий час працював різноробочим за кордоном та серце тягнуло до рідної України, тому вирішив повернутися. Жив та працював у Славуті. З легкістю брався за будь-яку роботу, адже мав “золоті руки”.

24 лютого 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Певний час служив в одній із військових частин Шепетівського району та невдовзі був направлений на передову.

Проходив службу в десантно-штурмовій роті військової частини А1910 на посаді стрілець-снайпер.

Євгеній був доброю й спокійною людиною, любив багато читати та захоплювався технікою.

Наш захисник виявив неабияку стійкість та мужність у бою за Батьківщину.

Солдат Івановський Євгеній Ігорович загинув 15 травня 2024 року поблизу населеного пункту Терни Краматорського району Донецької області в ході виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу противника.

У Євгенія залишилася мама та сестричка.

Громадське прощання з українським Героєм відбулося у Палаці культури, заупокійна панахида — в церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Поховали Захисника України на «Новому кладовищі» з усіма військовими почестями.

Міський голова та депутатський корпус Славутської міської ради висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким відданого Воїна України.

Безжальна війна забирає життя найкращих синів України. Руйнує родини, руйнує плани на щасливе майбутнє… Пам’ять про нашого воїна Івановського Євгенія Ігоровича назавжди залишиться на сторінках історії Славутської громади та незалежної України.

Ми у вічному боргу перед захисниками, які віддали своє життя за Україну.

Слава Україні! Героям Слава!

Пресслужба Славутського МВК

0
репостів
0
репостів