Розділ Події

Судилківчани провели в останню дорогу штаб-сержанта Тофана Олександра Савича

Автор 06 травня 2024, 17:12

6 травня 2024 року судилківчани зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисника рідної землі, начальника контрольно-технічного пункту, штаб-сержанта Тофана Олександра Савича.

Тофан О.С. був призваний на військову службу за контрактом з 7 травня 2020 року Хмельницьким обласним комісаріатом Хмельницької області. Захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України на сході, півдні країни, визволяв від російського окупанта Київщину під час повномасштабного вторгнення ворога на територію України.

Проходив службу у м. Старокостянтинові в одній із військових частин. У цьому місті народився.

Хоробре серце відважного Захисника перестало битися 2 травня 2024 року у м. Харків.

Олександр Савич – великий патріот рідної землі, відважний, хоробрий воїн – захисник найбільше хотів бачити рідний край вільним від ненависного російського агресора. Він до останнього подиху захищав Україну від ворога. За мужність і героїзм був удостоєний відзнак Вищого військового командування.

Клята війна назавжди забрала життя, забрала нездійснені мрії, забрала люблячого чоловіка у дружини та батька п’ятьох дітей. Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю Героя – Захисника України.

Провести оборонця рідної землі до місця останнього спочинку прийшли побратими - військовослужбовці, представники духовенства, представники місцевої влади, жителі громади, друзі і всі, хто знав Олександра Савича. Мешканці Судилківської ТГ зустріли та провели Захисника в останню дорогу живим коридором Шани.

Поховали Тофана О.С. в селі Судилкові з усіма військовими почестями.

Світлий спомин про мужнього захисника України Тофана О.С. назавжди залишиться в наших серцях.

Він наближав нашу Перемогу!

Вічна пам’ять Герою України...

Розпорядженням Судилківського сільського голови 6,7,8 травня 2024 року оголошено Днями жалоби.

Судилківська селищна рада

0
репостів
0
репостів