Розділ Події

Нетішинська громада віддала останню шану солдату Володимиру Відруку

Автор 12 січня 2024, 14:03

Сьогодні, 12 січня, Нетішинська громада віддала останню шану Герою, 28-річному нетішинцю, солдату Володимиру Відруку, навіднику аеромобільного відділення аеромобільного батальйону в/ч А4350.

Боєць загинув 3 січня під час ведення бойових дій в районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області в результаті атаки ворожого дрона.

Не встиг боєць створити сім’ї…Не встиг потішити батьків онуками…Але був гідним прикладом для своїх чотирьох племінників, яких невимовно любив.

Зі сльозами на очах та почуттям важкої втрати, навколішки, схиливши голови в скорботі, з прапорами і квітами Воїна Володимира Відрука зустріли і провели в останню дорогу в Нетішинській громаді.

Багатолюдним було прощання на площі перед будівлею виконкому. Рідні, друзі, знайомі, представники влади, священнослужителі, усі небайдужі жителі громади віддали останню шану Захиснику.

Після прощання чин похорону за загиблим відбувся в Соборі архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ.

Пекучий біль втрати стискає серце, адже щодня із гирла війни надходять моторошні звістки, які сповіщають про найстрашніше – загибель тих, хто мав жити і вести до розквіту Батьківщину.

Загибель Володимира Відрука – це непоправна втрата не тільки для нашої громади, але і для України. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя. Низько схиляємо голови у глибокій скорботі.

Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Герої не вмирають! Вони продовжують жити в наших серцях, та пам`яті, а їхні імена викарбовуються в історії України. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас! Царство небесне Герою!

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ з організаційних питань НМР

Останнє редагування 12 січня 2024, 14:08
0
репостів
0
репостів