Розділ Події

На Шепетівщині навіки прощались із сапером Юрієм Климчуком

Автор 29 грудня 2023, 15:14

Знову Нетішинська громада у скорботі… Сьогодні, 29 грудня, з сумом у серці та пекучим болем в душі провели в останню дорогу Юрія Климчука – Воїна, Героя-земляка, що віддав своє життя за рідну землю, за майбутнє кожного з нас у вільній Українській державі.

49-ти річний солдат, сапер відділення інженерно-саперного взводу десантно-штурмового батальйону в/ч А0224 загинув 26 грудня під час виконання бойового завдання поблизу села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

І знову журливо «Плине кача…» лунало над містом. Живим коридором, приклонивши коліно та схиливши голови, з прапорами та квітами в руках, містяни подумки дякували Захиснику за найвищу жертву в ім’я Батьківщини.

Попрощатися із загиблим Героєм прийшли рідні, друзі, керівництво громади, військовослужбовці, духовенство і всі небайдужі. Люди не стримували сліз... Спільна молитва за упокій душі Юрія Климчука лунала перед будівлею виконкому міської ради.

Багатолюдною ходою, під супровід духового оркестру, громада провела Героя в останню дорогу. Чин похорону священнослужителі провели в Старокривинському Свято-Дмитрівському сільському храмі.

Ця невимовна втрата розриває душу і жодними словами її не вгамувати. Це наша спільна втрата, наш спільний біль і спільне горе… Ми втратили ще одну добру та щиру людину, вірного Захисника України. Ніколи рідні не виплачуть сліз, а ми – ніколи не зможемо пробачити загибель Юрія Климчука і всіх наших Героїв.

Щодня із гирла війни надходять моторошні звістки, які сповіщають про найстрашніше – загибель тих, хто мав жити і вести до розквіту Батьківщину.

Схиляємо голови в скорботі та висловлюємо всією громадою щирі співчуття близьким. Жодними словами не загоїти рани в душі найрідніших, але світлий спомин про Воїна назавжди в наших серцях.

Вічна пам'ять і вічна слава Українському Захисникові!

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів