Розділ Події

Славутчани проводжали в останню земну дорогу відважного земляка Мельника Андрія Леонідовича

Автор 09 жовтня 2023, 15:20

Сьогодні у Славутській громаді знову скорботний день: славутчани проводжали в останню земну дорогу відважного земляка — Захисника України Мельника Андрія Леонідовича, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів.

Народився Андрій 7 квітня 1984 року в селищі міського типу Лугини Житомирської області.

Дитинство та юність провів у Славуті. Навчався у Берездівській допоміжній школі-інтернаті, де закінчив 9 класів. Вчився дуже старанно, за що отримував високі оцінки.

Надалі, з 17 років, почав працювати різноробочим, займаючись ремонтами.

У 2022 році був мобілізований до лав Збройних Сил України. Службу проходив на посаді «стрілець-санітар» стрілецької роти військової частини А 4821.

4 жовтня 2023 року, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Новоєгорівка Сватівського району Луганської області, солдат Мельник Андрій Леонідович загинув смертю Героя.

У Захисника України залишилися матір, брат та сестра.

За час проходження служби у військовій частині зарекомендував себе з позитивної сторони. Свої обов’язки виконував сумлінно та якісно. Відзначався високою особистою відповідальністю за доручену справу.

Для рідних Андрій назавжди залишиться доброзичливим, вірним сином та братом, який постійно допомагав їм у важкі часи, для побратимів – надійним товаришем та другом.

Громадське прощання за загиблим Героєм відбулося у міському Палаці культури. Поховали Андрія на «Новому кладовищі» з усіма військовими почестями.

Міський голова, виконавчий комітет, депутатський корпус Славутської міської ради та вся Славутська громада висловлюють щирі співчуття рідним та близьким відданого Захисника України.

Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Слава Україні! Героям Слава!

Пресслужба Славутського МВК

Останнє редагування 09 жовтня 2023, 15:24
0
репостів
0
репостів